Ο σκύλος του Φρόιντ ήταν διάνοια!

μια έξυπνη είδηση

Κι όμως…. είναι αλήθεια! Ο γνωστός σε όλους μας πανέξυπνος ψυχαναλυτής Ζίγκμουντ Φρόιντ είχε έναν σκύλο με την παρόμοια εξυπνάδα!

Ήταν ένας γερμανικός ποιμενικός, στους περισσότερους γνωστό ως λυκόσκυλο, και το όνομά του ήταν Γουλφ.

Ένα πρωινό, λοιπόν, ο Γουλφ εξαφανίστηκε από το σπίτι εντελώς ξαφνικά και για πρώτη φορά. Ο Φρόιντ και η οικογένειά του τον έψαχναν απεγνωσμένα σε όλα τα σοκάκια της Βιέννης. Μα μάταια…. μετά από ώρες επέστρεψαν στο σπίτι με ραγισμένη την καρδιά σίγουροι πως ο αγαπημένος τους σκύλος είχε χαθεί.

Κάποια στιγμή προς το τέλος της ημέρας, η τύχη της οικογένειας Φρόιντ έλαμψε, όταν είδαν ξαφνιασμένοι τον σκύλο τους να επιβαίνει σε ένα …. ταξί σώος κι αβλαβής.

μια έξυπνη είδησηΣύμφωνα με τον ταξιτζή , ο σκύλος πήδηξε μέσα στο ταξί κι αρνιόταν να κουνηθεί μέχρι να δει ο ταξιτζής την ταυτότητα που κρεμιόταν από το περιλαίμιο του, με το όνομα και την διεύθυνση γραμμένη πάνω της. Μόλις ο ταξιτζής διάβασε τα στοιχεία τον πήγε στο σπίτι του και μόνο τότε πήδηξε έξω από το αμάξι ο Γουλφ!

Φανταστείτε την εικόνα όταν πήδηξε με χαρά πάνω στην οικογένειά του….

Ηθικό δίδαγμα… “Βάλτε ταυτότητες με τα στοιχεία του σκύλου σας, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο και όνομα, στο κολάρο του για να μην βρεθείτε στην ίδια κατάσταση αλλά με διαφορετικό… τέλος. Ας είναι και τσιπαρισμένος. Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν μόλις τον βρει κάποιος να διαβάσει τα στοιχεία και να σας καλέσει παρά να επισκεφτεί έναν κτηνίατρο για να δει αν έχει τσιπ κι αν υπάρχουν τα στοιχεία. Κάντε τους ευκολότερη την βοήθεια που θέλουν να σας προσφέρουν. Ναι, να έχουν τσιπ αλλά καλό είναι να έχουν και μια ταυτότητα κρεμασμένη πάνω τους. Έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες για να βρεθεί.”

Δείτε εδώ ταυτότητες 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts