Ιδέες για το τέλειο πάρτι γενεθλίων του σκύλου σας!

Τεστ γενικές γνώσεις για τους σκύλους

Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια το γλυκό σας σκυλάκι. Θέλετε να του κάνετε μια έκπληξη να χαρεί εκείνη την ξεχωριστή για εκείνον μέρα και δεν σας έρχεται μια πρωτότυπη ιδέα; Ήρθατε στο σωστό μέρος! Εδώ, θα σας φτιάξουμε ένα πλάνο για τα καλύτερα γενέθλια σκύλου ever!!! Αρκεί να προετοιμαστείτε λίγες μέρες πριν.

Πάμε να δούμε μαζί τις προτάσεις;

Η τούρτα μου! Την συνταγή θα την βρείτε στην καρτέλα “Συνταγές” με τίτλο “Τούρτα γενεθλίων με κοτόπουλο”

Πάρτε στυλό και χαρτί και αρχίστε να σημειώνετε:

1.Πάρτε του δώρο

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να βγείτε στην αγορά και να ψάξετε το καλύτερο δώρο για το σκυλάκι σας. Θα το επιλέξετε έχοντας στο νου πρωτίστως τις ανάγκες του και μετά ηλικία και προτιμήσεις. Πάρτε του κάτι γνωρίζοντας πως θα του αρέσει πολύ. Θα χαρεί. Όχι κάτι δοκιμαστικό, μια πρόκληση που δεν έχει δοκιμάσει νωρίτερα στην ζωή του, γιατί μπορεί να μην του αρέσει και να μην το ευχαριστηθεί την ημέρα των γενεθλίων του και να μείνει χωρίς την χαρά του παιχνιδιού και του δώρου στο τέλος.

2. Διακόσμηση χώρου

Εφόσον έχετε σκοπό να του κάνετε πάρτι γενεθλίων στο σπίτι ή σε οποιονδήποτε χώρο δικό σας, γιατί δεν προσθέτετε μια ευχάριστη πινελιά στην ατμόσφαιρα διακοσμώντας τους τοίχους, τις κουρτίνες και το δωμάτιο γενικότερα με διάφορα “σκυλίσια” αντικείμενα. Όπως πανό Happy Birthday (το όνομα του σκύλου) και να ζωγραφίσετε κοκαλάκια και σκυλάκια, να φουσκώσετε πολλά μπαλόνια (στα περισσότερα σκυλιά τους αρέσει να παίζουν μαζί τους και να τα σκάνε και χαίρονται πολύ μ’ αυτά), ή να αναζητήσετε διάφορα αντικείμενα για πάρτι σκύλου που υπάρχουν στην αγορά.

3. Φτιάξτε τούρτα

Σε αυτό το σημείο είναι περιττό να πούμε κάτι άλλο, δε νομίζετε; Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι τις καλύτερες συνταγές για τούρτα σκύλου θα τις βρουν εδώ. Στο περιοδικό μας Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας! Πηγαίνετε στις Συνταγές κι εκεί θα βρείτε δεκάδες ενδιαφέρουσες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε για το πάρτι γενεθλίων του σκύλου σας (όπως φυσικά και διάφορους μεζέδες που θα θέλετε να κεράσετε τους τετράποδους φίλους του, αφού πάρτι χωρίς φίλους δεν είναι γιορτή! Και φυσικά τούρτα για να σβήσει τα κεράκια ο δικός σας)

4. Κεράσματα για τους καλεσμένους

Αφού αναφέραμε την τούρτα, όπως είπαμε και πριν, πρέπει να έχετε και μεζέδες για τους τετράποδους φίλους. Σωστά; Όμως οι τετράποδοι φίλοι δεν θα έρθουν μόνοι τους. Θα συνοδεύονται από τους δικούς σας δίποδους φίλους. Κι έτσι, θα πρέπει να φτιάξετε, εκτός από την τούρτα, κεράσματα για τους τετράποδους φίλους όπως παγωτό, γρανίτα, cup cakes, μπισκότα κι άλλα πολλά που θα βρείτε στην καρτέλα Συνταγές. Και φυσικά να έχετε φτιάξει κεράσματα και για τους ανθρώπους που θα παρευρίσκονται κι εκείνοι στο πάρτι. (Καλά, εκεί μπορεί να παραγγείλετε κι απέξω )

 

5. Φτιάξτε αξεσουάρ

Δεν γίνεται πάρτι γενεθλίων χωρίς τα ανάλογα αξεσουάρ. Και ποια είναι αυτά; Τα καπελάκια γενεθλίων, φυσικά!!! Και δεν είναι τίποτα για να φτιαχτούν! Ούτε έξοδα, ούτε κόπος, ούτε θέλει χρόνο για να κατασκευαστούν. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κομμάτια χαρτόνι, συρραπτικό, κόλλα, λάστιχα και διάφορα διακοσμητικά ή μαρκαδόρο. Μπορείτε να βρείτε και χρωματιστά χαρτόνια ή λευκά και να ζωγραφίσετε πάνω με τον μαρκαδόρο ή να γράψετε ονόματα. Του σκύλου σας και των καλεσμένων. Γιατί, θα φτιάξετε για όλους. Όχι μόνο για τον σκύλο σας. Μπορείτε, λοιπόν, είτε να διακοσμήσετε με διάφορα αντικείμενα που θα κολλήσετε πάνω στα καπέλα ή να γράψετε πάνω. Μετά τα διπλώνετε και τα κάνετε να πάρουν κωνικό σχήμα, συρράπτετε την μία άκρη ενός λάστιχου που έχετε κόψει γι’ αυτόν τον λόγο στην μία πλευρά και την άλλη άκρη στην άλλη για να μπορεί να φορεθεί το καπέλο και να μένει σταθερό στο κεφάλι. Μόλις έρθουν οι καλεσμένοι, τα μοιράζετε και τα φοράτε όλοι.

τούρτα γενεθλίων σκύλων με κοτόπουλο

6. Φτιάξτε προσκλήσεις για τους καλεσμένους

Είτε έντυπες, πάλι σε ένα χαρτόνι που θα προσκαλείτε τους φίλους σας στο πάρτι γενεθλίων και θα παρουσιάζετε το μενού και το πρόγραμμα εκδηλώσεων της ημέρας. Και θα το έχετε διακοσμημένο με διάφορα σχέδια που αφορούν τους σκύλους, όπως σνακ, μπαλάκια, κοκαλάκια, περιλαίμια, αρκουδάκια, ρουχαλάκια κ.α. Είτε τις φτιάχνετε ηλεκτρονικά σε έναν επεξεργαστή κειμένου και τις στέλνετε στα μέιλ των φίλων σας.

7. Στούντιο φωτογράφισης

Είναι δυνατόν να γίνεται πάρτι και να μην υπάρχει φωτογραφικό υλικό; Δεν υπάρχει περίπτωση! Εντάξει, σίγουρα θα αποθανατίσετε διάφορες στιγμές από το πάρτι, αλλά τι θα λέγατε να το προχωρούσατε ένα βήμα παραπέρα για να ξεχωρίσει το δικό σας πάρτι γενεθλίων από τα άλλα σκυλίσια γενέθλια πάρτι; Ακούστε, λοιπόν, τι θα κάνετε… Φτιάξτε μια γωνία του σπιτιού για να γίνει η γωνιά της φωτογραφίας όλων των καλεσμένων και του σκύλου σας φυσικά. Διακοσμήστε τον τοίχο που θα φαίνεται ως background στην φωτογραφία με διάφορα αντικείμενα ή βάλτε ένα αυτοκόλλητο τοίχου ανάλογο με το θέμα της γιορτής. Και βάλτε έναν έναν καλεσμένο ξεχωριστά αλλά και με κάποιον φίλο του να ποζάρει και να τον τραβήξετε φωτογραφία. Να φοράνε τα καπελάκια τους αν είναι δυνατό και να κάθονται κάτω από ένα πανό ή banner που θα έχετε φτιάξει και θα γράφει It’s birthday pary here! Μετά ζητήστε από τους φίλους σας να ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα τις φωτογραφίες με το ανάλογο δικό σας hashtag.

8. Η ώρα του παιχνιδιού!

θα λείπουν τα παιχνίδια; Φυσικά και όχι! Κι εδώ θα το πάμε ξανά ένα επίπεδο πιο πάνω από όλους τους άλλους! Πιστέψτε με! Λοιπόν, αρχικά φροντίστε να έχετε πολλά παιχνίδια διάσπαρτα μέσα στο δωμάτιο που θα γίνει το πάρτι για να παίζουν όλη την ώρα και όσο θέλουν όλα τα σκυλάκια. Μαζί με τα σνακ που θα τρώνε, θα παίζουν κιόλας και θα διασκεδάσουν και με τις φωτογραφίες. Μπορείτε σε ένα άλλο δωμάτιο ή σε μια γωνία περιφραγμένη κατά τέτοιον τρόπο που να μπορείτε να το κάνετε αυτό που θα σας προτείνω ως ιδέα, είναι να γεμίσετε με μπαλάκια εκείνο το μέρος για να κάνουν βουτιά μέσα τα σκυλάκια και να κολυμπήσουν μέσα στην “πισίνα από μπαλάκια”. Το άλλο πρωτότυπο παιχνίδι είναι το λεγόμενο “Ο Σάιμον λέει…”(Simon says…) να γίνει “Ο Σνούπι λέει..” και να δίνετε εντολές να τις κάνουν όλοι κι όποιος την κάνει τελευταίος να χάνει. Ή τις μουσικές καρέκλες να τις παίξετε όλοι μαζί.

9. Δωράκια για τους καλεσμένους

Στο τέλος, θα θέλετε να φύγουν οι καλεσμένοι σας με κάποιο ενθύμιο, έτσι δεν είναι; Φτιάξτε δωράκια να τους τα δώσετε όταν τελειώσει το πάρτι. Σίγουρα θα τους έχουν μείνει οι καλύτερες αναμνήσεις από αυτό ως δώρο. Όπως και τα καπελάκια και οι φωτογραφίες. Αλλά, μαζί με αυτά, θα ήταν πολύ όμορφο να τους δώσετε από μια τσάντα δώρου που θα έχει μέσα ένα σνακ κι ένα παιχνίδι. Βάλτε τα κάτω… Καπέλο, φωτογραφία, σνακ, παιχνίδι. Υπέροχα!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts