Τα σκυλιά είναι η καλύτερη παρέα… σύμφωνα με έρευνες

Η αλήθεια είναι ότι πλέον όλος ο κόσμος το γνωρίζει αυτό! Ναι! Εμείς τα σκυλιά είμαστε η καλύτερη παρέα για τον άνθρωπο! Κι επιτέλους, έρχεται να το αποδείξει αυτό μια νέα έρευνα με στοιχεία κι αποδείξεις! Πως ο άνθρωπος, πολλές φορές, προτιμά περισσότερο την παρέα ενός σκύλου από έναν άλλον άνθρωπο. Τυχαίο; Δε νομίζω. Γι’ αυτό ψάξτε το καλύτερα εσείς οι άνθρωποι, για να δείτε τι κακό κάνετε τελικά κι απομακρύνεστε μεταξύ σας όλο και περισσότερο….

 

Τα παρακάτω αποτελέσματα είναι από μία έρευνα που έγινε σε εκατοντάδες ιδιοκτήτες σκύλων παγκοσμίως.

Το 61% των ιδιοκτητών σκύλων είναι πρόθυμο να διακόψει μια σχέση εξαιτίας του σκύλου του. Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες στην έρευνα, εμπιστεύονται περισσότερο την κρίση του σκύλου τους από εκείνη της μητέρας τους!

Το 1/4 των ιδιοκτητών σκύλων πιστεύει πως η οικογένειά του προτιμά τον σκύλο από τον σύντροφό του.

Πάνω από το 1/4 των ιδιοκτητών σκύλων έχουν πάρει μαζί τους τον σκύλο τους στο πρώτο ραντεβού.

Το 85% ενδιαφέρονται περισσότερο να βλέπουν φωτογραφίες σκύλων στο ίντερνετ από οτιδήποτε άλλο.

Πάνω από το 1/4 των ιδιοκτητών σκύλων έχουν κανονίσει σπέσιαλ βόλτες, ξεχωριστές, διαφορετικές από τις καθημερινές, για τον σκύλο τους.

Το 95% προτιμούν να κάτσουν σπίτι το βράδυ και να δουν μια ταινία αγκαλιά με τον σκύλο τους παρά να πάνε σε τυφλό ραντεβού.

Το 56% μοιράζεται το κρεβάτι του με τον σύντροφό του και τον σκύλο του!

Το 70% θα θυσίαζε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό του για τον σκύλο του!

Το 45% ξοδεύει περισσότερα χρήματα τον μήνα για τον σκύλο του παρά για τον σύντροφό του.

Το 87% θα έπαιρνε δώρο κάτι ξεχωριστό στον σκύλο του για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

Άλλη μια έρευνα που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως οι πραγματικοί άνθρωποι έχουν πραγματικά αισθήματα, αληθινές καρδιές και μια ζεστή αγκαλιά για τα σκυλάκια τους. Στην εποχή μας, ευτυχώς, οι άνθρωποι ξεσκεπάζουν τα πραγματικά τους αισθήματα για τους σκύλους τους. Γι’ αυτό μην ντρέπεστε κι εσείς να αποκαλύψετε την πραγματική αγάπη που έχετε για τον σκύλο σας.

Μη φοβάστε να πείτε πως κοιμάστε αγκαλιά στο κρεβάτι, πως του παίρνετε δώρα, πως το γεμίζετε φιλιά στον καναπέ βλέποντας μια ταινία, πως του κάνετε γενέθλια φτιάχνοντάς του τούρτες και λιχουδιές… Γιατί αυτό σημαίνει πως αυτή η ψυχούλα σας κάνει ευτυχισμένους. Κι αυτό γιατί σας αγαπά για αυτό που είστε πραγματικά, με αγνά αισθήματα, χωρίς συμφέρον. Και να είστε περήφανοι για την ζεστή σας καρδιά που κάνει ευτυχισμένο ένα σκυλάκι, γιατί αυτό δείχνει πως είστε ξεχωριστοί κι αγαπάτε δυνατά! Και να θυμάστε πάντα πως είσαστε πολύ τυχεροί που έχετε αυτό το σκυλάκι στην ζωή σας, όπως επίσης κι εκείνο είναι πολύ τυχερό που έχει εσάς!

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts