Τετράποδες ιδέες, προτάσεις κι έθιμα από όλον τον κόσμο για τα Χριστούγεννα

Οι γιορτές των Χριστουγέννων δεν πρέπει να είναι διασκεδαστικές μόνο για εσάς και τους δίποδους φίλους σας, αλλά και για τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς σας. Παρακάτω θα διαβάσετε κάποιες έξυπνες ιδέες για να δώσουν μια άλλη γιορτινή νότα στα σκυλάκια όλου του κόσμου! 

Για να δούμε λοιπόν…. είστε έτοιμοι;…. 
  • Ένας Άγγλος που ζει παρέα με τον σκύλο του, σταμάτησε να κάνει χριστουγεννιάτικα δώρα στους φίλους του από τότε που υιοθέτησε το σκυλάκι του και τα αντικατέστησε με μια φωτογραφία του σκύλου του! Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα αντί για δώρο, στέλνει από μια φωτογραφία του τετράποδου φίλου του με χριστουγεννιάτικη πόζα σε όλους τους δίποδους φίλους του. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα; 
  • Στην Αμερική όταν ετοιμάζουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, δεν ξεχνάνε να βάλουν κάτω από το δέντρο κι ένα δώρο για τα ζωάκια τους. Εσείς τι πήρατε στο δικό σας ζωάκι; Δε νομίζω να το ξεχάσατε! Αν δεν έχετε πάρει ακόμη, σκεφτείτε τι του λείπει ή με τι θα ήταν πολύ ευτυχισμένο. Βάλτε του κορδέλα, διακοσμήστε το με ένα όμορφο αμπαλάζ κι αφήστε το να λάμψει κάτω από τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας. 
  • Οι Κινέζοι αγαπούν να ντύνουν τα σκυλάκια τους με την στολή του Άι Βασίλη. Εσείς πήρατε το κουστουμάκι σας; Ένα σκουφάκι Santa έστω! 
  • Οι Ούγγροι πιστεύουν ότι τα Χριστούγεννα μετά τα μεσάνυχτα μπορούν να γίνουν διάφορα θαύματα. Ακόμη και τα ζώα μπορούν να μιλήσουν! Γι’ αυτό αν έχουν κάποιο ζωάκι, κάθονται δίπλα του και περιμένουν να .. ανοίξουν κουβέντα… (Τώρα βέβαια, δεν μπορώ να αντισταθώ κι εγώ.. και θα το σχολιάσω… δεν μπορώ! Βρε, γατάκια Ούγγροι! Εμείς εδώ στην Ελλάδα συζητάμε από το πρωί έως το βράδυ δίποδοι και τετράποδοι μαζί! Μόνο πολιτικό debate δεν κάνουμε! )
  • Στις Σκανδιναβικές χώρες λένε ότι σε σπίτια όπου υπάρχει τουλάχιστον ένα ζώο, τα Χριστούγεννα έρχεται και η τύχη. Αν δεν έχετε, ξέρετε τι θα κάνετε…Υιοθετήστε ένα ζωάκι και πιστέψτε με… όχι μόνο τύχη θα σας φέρει, αλλά θα αλλάξει εντελώς την ζωή σας με την αγάπη του!  
Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts