Το απόλυτο IQ test για ιδιοκτήτες σκύλων!

Οδηγίες

  1. Πρέπει να επιλέγετε μόνο μία απάντηση σε κάθε ερώτηση.
  2. Εάν η ερώτηση που διαβάζετε αναφέρεται σε άγνωστη κατάσταση για εσάς, τότε φανταστείτε πώς θα συμπεριφερόσασταν σε μια τέτοια κατάσταση αν θα συνέβαινε και απαντήστε μαντεύοντας όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
  3. Επίσης, εάν καμία απάντηση δεν συμφωνεί με την δική σας εμπειρία, τότε προσπαθήστε να δώσετε την πιο κοντινή σε εσάς απάντηση.
  4. Στο τέλος, σημειώστε κάθε ερώτηση τον αριθμό της ερώτησης και την απάντησή σας για να προσθέσετε τους πόντους από τον πίνακα της βαθμολογίας που βρίσκεται μετά το τεστ.
  5. Το σύνολο των πόντων σας θα το μετατρέψετε στην συνέχεια στην βαθμολογία IQ Dog Owner (Ιδιοκτήτη Σκύλου) σύμφωνα με το γράφημα. Και μετά θα διαβάσετε την ανάλυση του αποτελέσματος.
  6. Απαντήστε με ειλικρίνεια κι όχι κρυφοκοιτώντας την βαθμολογία! Το θέμα σας είναι να μάθετε το πραγματικό σας IQ Ιδιοκτήτη Σκύλου κι όχι να κάνετε φιγούρα με ψεύτικη βαθμολογία! Μια συμβουλή είναι να σας κάνει άλλος το τεστ και να σας διαβάζει τις ερωτήσεις και να σημειώνει αυτός τις απαντήσεις με το σκορ, σε περίπτωση που εσείς δεν μπορείτε να απαντήσετε με ειλικρίνεια λόγω της βαθμολογίας.

Καλή διασκέδαση και Καλή επιτυχία!

Στην επόμενη σελίδα (Σελίδα 3) “Μέρος πρώτο – Οικογενειακό υπόβαθρο”

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts