Ο τρόπος που φιλάτε τον σκύλο σας εξαρτάται από το ζώδιό σας

Όλοι όσοι έχουν την τύχη να συμβιώνουν με έναν σκύλο, έχουν ανταλλάξει φιλιά ουκ ολίγες φορές! Κι όσοι ισχυρίζονται πως δεν έχουν φιλήσει τον σκύλο τους, τότε ή λένε ψέμματα ή… δεν ξέρουν τι χάνουν!

Για εσάς που λατρεύετε τα φιλιά του τετράποδου φίλου σας και δεν χάνετε στιγμή να τον γεμίσετε με φιλιά γιατί απλά δεν χορταίνετε… σας έχω μια έκπληξη!

Το ξέρατε ότι ο τρόπος που φιλάτε τον σκύλο σας, βασίζεται στο …. ζώδιό σας;! Έτσι λένε… για να δούμε όμως αναλυτικά… εσείς τι λέτε;

DSC01643

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι ζώδιο της περιπέτειας κι αναζητά πάντα το νέο και το φρέσκο. Ως ζώδιο της φωτιάς, βουτάει μέσα ορμητικά κι αναλαμβάνει αμέσως δράση ορισμένες φορές πριν καν το σκεφτεί καλά.  Αν είστε Κριός, τότε βουτάτε τον σκύλο σας με ορμή, τον σφίγγετε με δύναμη και του δίνετε ένα σβουριχτό, σαρωτικό φιλί τόσο που του κόβεται η αναπνοή!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι συγκεντρωμένος, εργατικός, πεισματάρης, εγωιστής και χαρακτηριστικό του είναι πως επικεντρώνεται πολύ στην αίσθηση της αφής. Αν είστε Ταύρος, η αφή για εσάς είναι πολύ σημαντική. Η επαφή. Έτσι είστε το είδος του ατόμου που φιλά τον σκύλο του με όλο του το “είναι”. Ένα φιλί δεν είναι για εσάς απλά.. ένα φιλί! Είναι επίσης μια ευκαιρία για να τον κλείσετε μέσα στην αγκαλιά σας, να του ξύσετε απαλά το αυτί ή να τον σφίξετε στοργικά.

Σκύλοι Προσοχή! Αν ο άνθρωπός σας είναι Ταύρος ίσως είναι … λίγο παραπάνω κτητικός! Δεν έχουν σκοπό να σας μοιραστούν με άλλον! Τα φιλιά σας ή μάλλον.. τα μεγάλα χείλια σας είναι αποκλειστικά… δικά τους.. και μόνο δικά τους!

Αν τώρα και οι δυο σας ανήκετε στον ζώδιο του Ταύρου.. ε, τότε… ανήκετε μόνο ο ένας στον άλλον!

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος έχει έξυπνο, κοφτερό μυαλό και είναι περίεργος. Είναι ζώδιο του αέρα κι επειδή κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, είναι από την φύση του περίεργος κι επικοινωνιακός. Εάν είστε Δίδυμος, θέλετε… να το συζητήσετε πρώτα…! Σας αρέσει να επικοινωνείτε κι έτσι δεν έχετε πρόβλημα να πείτε στον σκύλο σας ότι θέλετε ένα φιλί και πώς το θέλετε. Αν ο σκύλος σας είναι λάτρης των φιλιών τότε δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Αν όμως δεν είναι, τότε θα πεθάνετε με την αναμονή ενός φιλιού του αν παραμείνετε στην συζήτηση…

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και του αρέσει να φροντίζει αυτούς που αγαπάει. Ενώ είναι επιλεκτικός στα άτομα που θα εμπιστευτεί, όταν αφήσει κάποιον να μπει μέσα στον κόσμο του τότε θα παραμείνει για πάντα σ’ εκείνη τη θέση… μέσα στην καρδιά του. Αν είστε Καρκίνος δεν φιλάτε οποιονδήποτε σκύλο. Δεν είστε από τους τύπους που τρέχουν από εδώ κι από εκεί και φιλούν όποιον σκύλο βρουν μπροστά τους. Αλλά όταν φιλάτε έναν σκύλο, το πιο πιθανό τον δικό σας, δημιουργείται αυτόματα ένας άρρηκτος δεσμός ζωής!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων είναι τολμηρός και γενναίος και ζει για να περνάει καλά και συχνά περιβάλλεται από μεγάλες παρέες φίλων. Σε αντίθεση με τον Καρκίνο, ο Λέοντας θέλει να φιλήσει όλα τα σκυλιά. Και φιλάει όλα τα σκυλιά. Αν είστε λοιπόν Λιοντάρι, χαρίζετε μεγάλα, χορταστικά φιλιά οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, οποτεδήποτε και σε οποιονδήποτε σκύλο βρείτε μπροστά σας! Μπροστά σε όλους και δεν δίνετε δεκάρα για οτιδήποτε άλλο εκτός από τους σκύλους! Προσέξτε όμως.. αν δεν φιλήσετε κάποιον κινδυνεύετε να σας χαρακτηρίσουν εγωκεντρικούς! Γι’ αυτό για καλό και για κακό… φιλήστε τους όλους!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος έχει ανάγκη το κίνητρο, είναι ενθουσιώδης, παρατηρητικός και τείνει να είναι τελειομανής. Για να πετύχει κάνει πάντα την αυτοκριτική του. Εάν είστε Παρθένος, επειδή επιμένετε στην λεπτομέρεια και στην τελειομανία έχετε την απαίτηση κάθε φιλί να είναι μαγικό! Χάριν σ’ αυτήν την ιδιότητα, φιλάτε υπέροχα. Όσον αφορά τα φιλιά που δίνετε στον σκύλο σας, δίνετε εκατοντάδες την ημέρα μέχρι να καταφέρετε το τέλειο φιλί! Με αποτέλεσμα να γεμίζετε τον τετράποδο φίλο σας με χιλιάδες τέλεια, μοναδικά, υπέροχα φιλιά την ημέρα! Αυτό βέβαια σας κάνει ευάλωτους στα ραντεβού σας γιατί… ξεχνιέστε με τις ώρες φιλώντας τον σκύλο σας….

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός είναι δίκαιος, η ψυχή της παρέας και ερωτικός. Δεν του αρέσουν οι αντιπαραθέσεις και γι’ αυτό επιδιώκει την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής του. Αν είστε Ζυγός, η ερωτική σας φύση μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες με τον σκύλο σας. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην μοιράζετε φιλιά από εδώ κι από εκεί σε άλλους σκύλους γιατί μπορεί ο δικός σας να ζηλέψει. Αν θέλετε ντε και καλά να φιλήσετε άλλον σκύλο, κάντε το κρυφά διαφορετικά ο δικός σας θα νευριάσει και θα σας κρατήσει μούτρα! Κατά τ’ άλλα, ο Ζυγός προτιμά την ποιότητα παρά την ποσότητα. Έτσι εκτιμά περισσότερο ένα φανταστικό φιλί παρά πολλά μέτρια φιλιά. Ως Ζυγός, έχετε την τάση να κάνετε τα πάντα εις διπλούν ή σε ζευγάρια γιατί σας αρέσει η ισορροπία. Εξαιτίας της τάσης αυτής, το πιθανότερο είναι να ανταλλάσσετε με τον σκύλο σας τα φιλιά τύπου ένα στο κάθε μάγουλο….

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος, πεισματάρης και διαισθητικός. Αν και είναι ζηλιάρης και μυστικοπαθής είναι πιστός φίλος. Αν είστε Σκορπιός, τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα φιλί για εσάς είναι το πάθος και η σχέση. Θέλετε να γνωρίζετε το όνομα του σκύλου πριν τον φιλήσετε. Εκτιμάτε την επαφή με τα μάτια. Εμβαθύνετε τον δεσμό με ένα χάδι ή με ένα αστείο πριν προχωρήσετε στο φιλί. Περισσότερο όμως από οτιδήποτε άλλο είστε μια μαγνητική δύναμη! Τα σκυλιά θα έρθουν.. αυτά σε εσάς! Επίσης, ο Σκορπιός είναι το πιθανότερο ζώδιο που μπορεί να φιλάει τον σκύλο του στο στόμα και να δέχεται φιλιά από εκείνον στο στόμα, χωρίς να σιχαίνεται!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι ενθουσιώδης κι ελεύθερο πνεύμα. Σε γενικές γραμμές αρέσει στους άλλους γιατί είναι αισιόδοξος κι έχει θετική ενέργεια. Εάν είστε Τοξότης, θα γεμίζετε τον σκύλο σας συνεχώς με φιλιά (άσχετα αν εκείνος το θέλει ή όχι) λόγω της επιθυμίας σας να ευχαριστείτε τους άλλους. Επειδή είστε παιχνιδιάρηδες, σας αρέσει εκτός από τα φιλιά να παίζετε πάλη με τον σκύλο σας και να κάνετε χαζά πράγματα για να τον κάνετε να χαρεί.

Σκύλοι Προσοχή! Αν ο άνθρωπός σας είναι Τοξότης, μην πιστεύετε τα πάντα όσα σας υπόσχεται γιατί έχει την τάση να υπόσχεται περισσότερα απ’ ότι μπορεί να προσφέρει.. κι αν σας έχει πει πως θα σας δώσει δέκα μεγάλα φιλιά, μπορεί να σας δώσει μόνο… εννιά! Φτου!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνος, πειθαρχημένος και γεννημένος ηγέτης. Θεωρείται το πιο σοβαρό ζώδιο, που απολαμβάνει την επίλυση των προβλημάτων αλλά ταυτόχρονα μπορεί να θεωρηθεί αυστηρός. Αν είστε Αιγόκερως, η προσέγγισή σας στα φιλιά είναι απλή. Δίνετε στον σκύλο σας (αν θα δώσετε γιατί τσιγκουνεύεστε στις πράξεις…. ) απλά, μικρά χωρίς περιττές λεπτομέρειες, φιλιά. Ένα πεταχτό φιλί στο κεφάλι του κι αν! Συμβουλή: Δεν έχουν τίποτα το κακό αυτά τα φιλιά, αλλά για το Θεό! πεισματάρικα πλάσματα! μην φοβάστε να δοκιμάσετε κι άλλα στυλ φιλιών… πιο αυθόρμητα… πιο γλυκά… πιο τρυφερά… πιο κτητικά…. Αρπάξτε τον σκύλο σας, κλείστε τον στην αγκαλιά σας και φιλήστε τον με δύναμη! Όχι ένα… ούτε δύο.. αλλά αμέτρητα φιλιά! Μην είστε τόσο… ατσαλάκωτοι!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος, αντισυμβατικός και ειλικρινής. Απολαμβάνει την έξυπνη συνομιλία και τις τέχνες. Αν είστε Υδροχόος, το φιλί για εσάς είναι τέχνη. Δεν τρέχετε απλά και φιλάτε έναν σκύλο…. Το φιλί ενός Υδροχόου είναι προσεκτικά σχεδιασμένο! Κάνετε ατμόσφαιρα.. χαμηλώνετε τα φώτα.. τραγουδάτε ένα τραγούδι στον σκύλο σας… ίσως χορέψετε μαζί του κι ένα μπλουζ… το τραβήξετε video και μετά θα τον φιλήσετε! Γιατί ο τρόπος που δείχνετε εσείς την αγάπη σας είναι .. τέχνη.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ιχθύς είναι γνωστός ως ένα από τα πιο ευγενικά και συμπονετικά ζώδια. Η ανιδιοτέλεια δεν έχει όρια. Αν είστε Ιχθύς, από την φύση σας βάζετε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σας. Το ίδιο κάνετε και στον σκύλο σας. Τον αφήνετε να σας κάνει ό,τι θέλει όσον αφορά τα φιλιά. Αν ο σκύλος σας τρελαίνεται για τα φιλιά τότε θα φιλιέστε με τις ώρες γιατί σας αρέσουν κι εσάς! Αν αντίθετα δεν είναι τόσο τρυφερός, θα το αποδεχτείτε ευγενικά χωρίς καμία αμφιβολία ακόμα κι αν αυτό θα είναι πολύ σκληρό για εσάς γιατί εσείς είστε πολύ τρυφεροί και θα σας λείπουν τα φιλιά και οι αγκαλιές του! Αλλά αν αυτό τον ευχαριστεί….

 

Δεν χρειάζεται να αναφέρω πως αυτό το άρθρο είναι καθαρά χιουμοριστικό, ίσως με μικρές δόσεις αλήθειας όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει το κάθε ζώδιο.
Ανεξάρτητα όμως τι ζώδιο είστε, μην σταματάτε να δείχνετε στοργή κι αγάπη στον αγαπημένο σας τετράποδο σύντροφο γεμίζοντάς τον συνεχώς με αμέτρητα, μεγάλα φιλιά και να τον σφίγγετε μέσα στην αγκαλιά σας όσο δεν πάει άλλο!
Ακόμα εδώ είστε;!
Είδη κατοικίδιων 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts