Χρήσιμες εφαρμογές κινητών για σκύλο – γονείς

Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας

Δωρεάν εφαρμογές κινητών για ιδιοκτήτες σκύλων

Τώρα πια που τα smartphone και τα Android έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, ας ρίξουμε μια ματιά σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει όλους τους σκύλο – γονείς.
Υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές για ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείψουν κι εκείνες που έχουν σκοπό να κάνουν την ζωή ενός ιδιοκτήτη σκύλου πιο εύκολη με διαφόρους τρόπους.
Ας ρίξουμε μια ματιά:
 1. iClicker – Free dog training clicker Είναι η εκπαίδευση με ένα εικονικό κλίκερ. Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά όπως εκείνα που κυκλοφορούν στην αγορά. Γιατί είναι χρήσιμο; Είναι ιδανικό για εκείνους που θέλουν να εκπαιδεύσουν τον σκύλο τους σε διάφορες τοποθεσίες αλλά ξεχνούν να πάρουν το clicker μαζί τους ή είναι από εκείνους που το χάνουν συχνά. Το smartphone όμως ούτε το ξεχνούν ούτε το χάνουν εύκολα! Σωστά;

  Χρήσιμες εφαρμογές σκύλων 1
  iClicker
 2. MapMyDogWalk Η εφαρμογή αυτή δείχνει την διαδρομή που κάνετε με τον σκύλο σας στην βόλτα στον χάρτη και δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και για εσάς αλλά και για τον σκύλο σας. Πόσα χιλιόμετρα περπατήσατε, θερμίδες που κάψατε, πόση άσκηση έκανε ο σκύλος σας κ.α

  Χρήσιμες εφαρμογές σκύλων 2
  MapMyDogWalk
 3. BarkCam Νομίζω πως αυτή η εφαρμογή είναι χρήσιμη σχεδόν σε όλους. Μήπως είσαστε κι εσείς σαν πολλούς σκύλο – γονείς που βγάζουν χιλιάδες φωτογραφίες τα σκυλάκια τους για να πετύχουν μία; Γιατί απλά το σκυλάκι σας είναι …. low profile και δεν κάθεται για να το τραβήξετε μια φωτογραφία. Ε, λοιπόν, αυτή η εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια. Είναι φωτογραφική κάμερα με ήχους για να προσελκύει τον σκύλο, έτσι ώστε όταν θέλετε να τον βγάλετε φωτογραφία να του τραβάει την προσοχή το κινητό σας με τον ήχο και να κοιτάει την κάμερα. Τι πιο έξυπνο, μ;

  Χρήσιμες εφαρμογές σκύλων 3
  BarkCam
 4. iKibble Free Θέλετε να δώσετε ένα διαφορετικό σνακ στο σκυλάκι σας αλλά δεν γνωρίζετε αν είναι υγιεινό; Ή έφαγε κάτι από κάτω και θέλετε να το ελέγξετε; Μ’ αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να δείτε ποια φαγητά είναι υγιεινά για τον σκύλο σας και ποια όχι. Έτσι ώστε αν έφαγε κάτι από κάτω που δεν έπρεπε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρο.

  Χρήσιμες εφαρμογές σκύλων 4
  iKibble
 5. BringFido Ο απόλυτος οδηγός ταξιδίων. Αν σκοπεύετε να πάτε διακοπές σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μαζί με το σκυλάκι σας, αυτή η εφαρμογή θα σας είναι χρήσιμη. Θα μπορείτε να δείτε όλα τα pet friendly σημεία, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, πάρκα κ.α
  Χρήσιμες εφαρμογές σκύλων 5
  BringFido

  Χρήσιμες εφαρμογές σκύλων 5
  BringFido
 6. PetDiary Τα λόγια είναι περιττά. Ποιος δεν θέλει να έχει όλες τις πληροφορίες, όπως πότε έκανε τα εμβόλια ο σκύλος του, τα φάρμακά του, κι όλες τις σημαντικές πληροφορίες σε ένα μέρος; Είναι το προσωπικό ημερολόγιο του σκύλου. Ιδανικό.

  Χρήσιμες εφαρμογές σκύλων 6
  PetDiary
 7. DogSync Είστε μεγάλη οικογένεια κι έχετε μοιραστεί τις δουλειές όσον αφορά τον σκύλο σας; Κανονίζετε ο ένας να τον πάει βόλτα, ο άλλος να τον ταΐσει, ποιος θα τον πάει στον κτηνίατρο; Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να συγχρονίζεστε όλοι μαζί μέσω των κινητών σας. Θα ενημερώνετε ο ένας τον άλλον ποιος για παράδειγμα τον πήγε βόλτα, αν έφαγε και πότε και ούτω καθεξής.

  χρήσιμες εφαρμογές για σκύλους 7
  DogSync
 8. DoggyMD Ένας χρήσιμος οδηγός πρώτων βοηθειών κι όχι μόνο.

  χρήσιμες εφαρμογές για σκύλους 8
  DoggyMD
 9. DogMonitor Η μοναδική εφαρμογή που δεν είναι δωρεάν όπως οι παραπάνω, αλλά είναι πολύ χρήσιμη όσον αφορά σκύλους που έχουν το στρες αποχωρισμού. Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο smartphone ή tablet. Tο ένα το αφήνετε στο σπίτι για να παρακολουθεί τον σκύλο σας όσο θα λείπετε και με το άλλο θα σας ενημερώνει ζωντανά για το τι ακριβώς κάνει ο σκύλος σας κάθε στιγμή. Έχετε και την δυνατότητα να τον ακούσετε ή να του μιλήσετε μέσω της εφαρμογής με σκοπό να τον ηρεμήσει η φωνή σας εάν είναι στρεσαρισμένος.
χρήσιμες εφαρμογές για σκύλους 9
DogMonitor
χρήσιμες εφαρμογές για σκύλους 9
DogMonitor
χρήσιμες εφαρμογές για σκύλους 9
DogMonitor
Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα εφαρμογές ιδιαίτερα χρήσιμες αλλά δυστυχώς υπάρχουν ελάχιστες στην ελληνική γλώσσα κι επιπλέον να βασίζονται στα ελληνικά δεδομένα. Δηλαδή, υπάρχουν πολλές που σου δείχνουν για παράδειγμα ποιος κτηνίατρος είναι κοντά σου όπου κι αν βρίσκεσαι κι άλλες με παρόμοιο θέμα αλλά είναι ενημερωμένες με ξένους χάρτες όπως Αμερικής ή Αγγλίας.
de-sign it βάλε την φωτογραφία του σκύλου σου παντού! 

 

Αν γνωρίζετε άλλες χρήσιμες εφαρμογές για σκύλο – γονείς, μη διστάσετε να γράψετε το σχόλιό σας για να μας ενημερώσετε και να γίνει γνωστό σε όλους μας.
Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts