Τι όνομα να του δώσω;

Τι όνομα να δώσω στον σκύλο μου;
Αποκτήσατε ένα πανέμορφο κουταβάκι αλλά δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πως να το ονομάσετε;
Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να είναι μικρό γιατί έτσι το μαθαίνει πιο εύκολα το σκυλάκι κι ύστερα κάποιοι λένε πως αν περιέχει το γράμμα Σ το όνομα, τότε είναι ακόμα καλύτερα γιατί το σκυλάκι το μαθαίνει γρηγορότερα και γίνεται πιο υπάκουο.
Δεν ξέρω αν ισχύουν τα παραπάνω.  Το μόνο που ξέρω είναι πως εμένα οι σκυλογονείς μου με ονόμασαν Μάρσα γιατί τους άρεσε σαν όνομα.  Τώρα, εγώ είμαι πολύ υπάκουη κι όταν ακούω το όνομά μου ( ό, τι και να κάνω εκείνη τη στιγμή) γυρίζω αμέσως το κεφάλι μου και περιμένω την εντολή.  Μα θα κοιμάμαι εκείνη την ώρα; Θα τρώω; Θα ξύνομαι; Θα τεντώνομαι; Θα παίζω; Ό, τι και να κάνω… μα, ό, τι και να κάνω, τα παρατάω όλα και πάω κοντά τους.  Φταίει πως είναι σύντομο; Φταίει το γράμμα Σ; Δεν ξέρω.  Εγώ απλά ξέρω πως το όνομά μου μ’ αρέσει πολύ και μου πάει! Δε νομίζετε;
Όπως φαντάζεστε ονόματα υπάρχουν χιλιάδες.  Στα ελληνικά,στα αγγλικά, σε όλες τις γλώσσες.  Ονόματα γενικά, ονόματα που σας θυμίζουν κάτι, ονόματα που ταιριάζουν με την προσωπικότητα του κουταβιού σας και την εμφάνισή του.  Με λίγα λόγια, υπάρχουν πολλά κριτήρια με τα οποία χαρίζει ένα όνομα στο σκυλάκι του ένας ιδιοκτήτης.  Εγώ απλά σας παρουσιάζω μια λίστα με ορισμένα υποψήφια ονόματα, ίσως τα πιο δημοφιλή.  Εσείς απλά αποφασίζετε και διαλέγετε.
Ονόματα για αρσενικά                                       
Max
Buddy
Jake
Bailey
Rocky
Charlie
JACK
Toby
Ποιό θα διάλεγες;
Ποιό θα διάλεγες;
CODY
Buster
DUKE
COOPER
HARLEY
RILEY
BEAR
MURPHY
LUCKY
TUCKER
SAM
Oliver
Ονόματα για θηλυκά
MOLLY
Bella
Lucy
MAGGIE
Daisy
SADIE
Chloe
SOPHIE
BAILEY
ZOE
LOLA
ABBY
Ginger
Ωραίες φατσούλες, έτσι;
Ωραίες φατσούλες, έτσι;
ROXY
Gracie
COCO
SASHA
ANGEL
LILY
PRINCESS

Σκυλοτροφές 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts