Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο Νο32

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

αξιοπερίεργες ειδήσεις

 

Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο με πρωταγωνιστές ένα σπασμένο γιαπωνέζικο βάζο, τον φόβο, ένα αρχαίο μήλο, ένα πόμολο και μια τσίχλα!

 

Στην Ιαπωνία τα σπασμένα αντικείμενα συχνά επιδιορθώνονται με χρυσό. Έτσι, το ράγισμα θεωρείται πια ως ένα πολύτιμο κομμάτι της ιστορίας του αντικειμένου, το οποίο προστίθεται στην ομορφιά του.

 

Κι όμως! Ο άνθρωπος μπορεί να πεθάνει από τον φόβο του γιατί εκείνη τη στιγμή ελευθερώνει τόσο μεγάλη ποσότητα αδρεναλίνης ο οργανισμός που γίνεται από ένα σημείο και μετά τοξική.

 

Στην αρχαία Ελλάδα οι άντρες έκαναν προτάσεις γάμου με περίεργο τρόπο… Όταν ένας άντρας ενδιαφερόταν για μια γυναίκα, της πετούσε ένα μήλο. Μ’ αυτόν τον παράδοξο τρόπο την ζητούσε σε γάμο. Κι αν αυτή το έπιανε, τότε σήμαινε ότι δεχόταν την πρότασή του.

 

Τα πόμολα από ορείχαλκο απολυμαίνονται αυτόματα μέσα σε 8 ώρες.

 

 

Ένας τρόπος για να καθαρίσετε κρεμμύδια χωρίς να κλάψετε είναι να μασάτε εκείνη τη στιγμή τσίχλα.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts