Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο Νο33

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

αξιοπερίεργες ειδήσεις

Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο με πρωταγωνιστές ένα ανθρώπινο μυαλό, μια τράπουλα, τον πλανήτη Ποσειδώνα και Ουρανό, τηλεσκοπικούς φακούς επαφής και κουνούπια!

 

 

Το μπάσο της μουσικής όταν είναι δυνατό και βαθύ, δίνει στον άνθρωπο την αίσθηση ότι γίνεται το μυαλό του πιο δυνατό δίνοντάς του πολύ ενέργεια.

 

Μια τράπουλα αποτελείται από 52 χαρτιά, τα οποία αντιπροσωπεύουν τις 52 εβδομάδες του χρόνου και τα τέσσερα χρώματα αντιπροσωπεύουν τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

 

 

Εξαιτίας των ακραίων ατμοσφαιρικών συνθηκών, στους πλανήτες Ποσειδώνα και Ουρανό, βρέχει διαμάντια…

 

Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει τους πρώτους τηλεσκοπικούς φακούς επαφής. Οι συγκεκριμένοι φακοί επαφής είναι ικανοί να ζουμάρουν, να φέρουν κοντά δηλαδή, εικόνες έως και τρείς φορές. Αυτό σημαίνει ότι φορώντας αυτούς τους φακούς στο μέλλον θα είμαστε ικανοί να βλέπουμε καθαρά την επιφάνεια της Σελήνης όπως και άλλα ουράνια σώματα που αυτή την στιγμή δεν μπορούμε με γυμνό μάτι.

 

Τα κουνούπια έλκονται περισσότερο από ανθρώπους που μόλις πρόσφατα κατανάλωσαν μπανάνα ή μπύρα.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts