Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο Νο 31

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

Αξιοπερίεργες ειδήσεις

Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο με πρωταγωνιστές ένα ολόσωμο μαγιό, το χαμόγελο, την Μαύρη Πανώλη, ένα μωρό και την Ανταρκτική!

Η Ανετ Κελερμαν ήταν η πρώτη γυναίκα που φόρεσε ολόσωμο μαγιό κι όχι μπλούζα – παντελόνι της εποχής στην παραλία το 1907 και γι’ αυτό την συνέλαβαν.

 

Οι γυναίκες χαμογελούν 62 φορές την ημέρα κατά μέσο όρο. Ενώ οι άντρες μόλις 8 φορές!

 

Στην πανδημία Μαύρη Πανώλη, 1348 – 1353, τα πλοία που ταξίδευαν τα ανάγκαζαν να παραμείνουν μέσα στην θάλασσα για 40 μέρες προκειμένου να περάσει ο φόβος της μόλυνσης, προτού φτάσουν στα λιμάνια. Από εκεί προέρχεται η λέξη “καραντίνα”. Από την λέξη quaranta που σημαίνει 40 στα Ιταλικά.

 

Οι άνθρωποι γεννιούνται μόνο με δύο φόβους. Τον φόβο της πτώσης και τον φόβο των δυνατών ήχων. Όλους τους άλλους τους μαθαίνουν και τους αποκτούν μετά.

 

Η Ανταρκτική είναι η μόνη Ήπειρος όπου δεν υπάρχουν … αράχνες!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts