Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλο τον κόσμο Νο 27

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

τα σκυλιά διαισθάνονται την στενοχώρια μας

Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο με πρωταγωνιστές το ανθρώπινο μυαλό, τις γάτες, τα φαντάσματα, τα σχολικά λεωφορεία και τους καρχαρίες…

Το σύνδρομο της πολυάσχολης ζωής είναι μια ψυχολογική διαταραχή που προκαλεί μερική / ήπια αμνησία κι έλλειψη συγκέντρωσης σε άτομα που παίρνουν υπερβολικά πολλές πληροφορίες την ημέρα.

Οι γάτες συνήθως όταν κάνουν την ανάγκη τους, στην ειδική άμμο μέσα στο σπίτι, θάβουν τα περιττώματά τους. Όταν μια γάτα δεν τα θάβει όμως και τα αφήνει εκτεθειμένα, με αυτή τη συμπεριφορά δηλώνει ότι είναι ο αρχηγός του σπιτιού.

Σύμφωνα με τους ερευνητές των παραφυσικών φαινομένων, όταν κάποιος δει στον ύπνο του ένα φάντασμα, τότε κάποιο φάντασμα τον παρακολουθεί στην πραγματικότητα εκείνη τη στιγμή…..!

Τα σχολικά λεωφορεία είναι κίτρινα γιατί το ανθρώπινο μάτι διακρίνει 1,24 φορές πιο γρήγορα το κίτρινο χρώμα από τα άλλα.

Οι καρχαρίες έχουν ανοσία σε όλες τις γνωστές ασθένειες!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts