Το απόλυτο IQ Test για σκύλους!

Το τεστ που ακολουθεί είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αξιολογηθεί η εξυπνάδα του σκύλου σας. Είναι το αυθεντικό IQ Test για τους σκύλους! Αποτελείται από 70 ερωτήσεις οι οποίες αφορούν την μνήμη, την λογική, την αντίληψη, το λεξιλόγιο, τη νοητική αντίληψη, την περιέργεια, την φαντασία, την εκπαίδευση, την προσωπικότητα του σκύλου κ.α. Οι ερωτήσεις έχουν χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες.

Ο σκύλος σας πρέπει να συμμετέχει με την παρουσία του στις 13 ερωτήσεις από τις 70 και να εξεταστεί σ’ αυτές η συμπεριφορά του και οι αντιδράσεις του σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Μας ενδιαφέρουν οι αυθόρμητες και φυσικές αντιδράσεις του σκύλου.

Οι περισσότερες ερωτήσεις αναφέρονται στις δικές σας παρατηρήσεις από την συμπεριφορά του σκύλου σας μέσα από την εμπειρία και το παρελθόν.

Συνεχίστε για να ολοκληρώσετε το τεστ πατώντας κάτω αριστερά στο τέλος της σελίδας του άρθρου τον αριθμό της επόμενης σελίδας κάθε φορά για να προχωρήσετε, εκεί που γράφει Pages ή στο link που βρίσκεται στο τέλος κάθε σελίδας που γράφει “Στην επόμενη σελίδα….”

Μόλις τελειώσετε αυτό το τεστ μπορείτε να κάνετε και Το απόλυτο IQ Test για ιδιοκτήτες σκύλων! όπου εκεί θα βρείτε τον δικό σας βαθμό IQ ως προς το τι τύπος σκυλογονιός είστε.

Στην επόμενη σελίδα (Σελίδα 2) “Οδηγίες”

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts