Το απόλυτο IQ test για ιδιοκτήτες σκύλων!

Αφού κάνατε Το απόλυτο IQ Test για σκύλους! και μάθατε τον βαθμό εξυπνάδας του σκύλου σας, τώρα μπορείτε να μάθετε και τον δικό σας βαθμό IQ ως σκυλογονέας.

Το να συμβιώνει κανείς με έναν σκύλο σημαίνει πολλά πράγματα. Σημαίνει συντροφικότητα, πίστη, αγάπη, γέλιο, χαρά, παιχνίδι κι άλλα πολλά που μπορεί να κερδίσει ένας άνθρωπος ζώντας παρέα με έναν σκύλο. Σημαίνει όμως και πολλές ευθύνες. Ευθύνες που βαραίνουν τον άνθρωπο έχοντας ως μοναδικό στόχο την αρμονική συμβίωση με τον σκύλο του και την φροντίδα του τετράποδου συντρόφου του.

Για να αναπτυχθεί μια σχέση δυνατή ανάμεσα σε έναν άνθρωπο κι έναν σκύλο, χρειάζεται η αμέριστη προσοχή του ανθρώπου προς τις ανάγκες του σκύλου του. Συναισθηματικές και σωματικές. Πρέπει να έχει την ευαισθησία να τις διακρίνει και να προλαβαίνει να τις ικανοποιεί. Πρέπει να αντιλαμβάνεται και να καταλαβαίνει την προσπάθεια που κάνει ο σκύλος του για να επικοινωνήσει μαζί του. Πρέπει να φροντίζει την υγεία του. Πρέπει να ενδιαφερθεί να τον εκπαιδεύσει έστω τις βασικές εντολές γιατί με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στην διατήρηση της αρμονικής τους σχέσης κι επικοινωνίας, όπως επίσης και την διατήρηση της καλής ψυχικής και σωματικής υγείας του σκύλου. Πρέπει να τον επιβραβεύει συχνά. Όποτε κάνει κάτι καλό ή σωστό ή υπακούει σε μια εντολή ή ακόμα κι απλά επειδή τον αγαπά και θέλει με αυτόν τον τρόπο να του πει “Καλημέρα”. Πρέπει… πρέπει.. κι άλλα αμέτρητα “πρέπει” τα οποία θα διατηρήσουν τον πιο ισχυρό δεσμό ανάμεσα στον άνθρωπο και τον σκύλο.

Αυτό το τεστ θα μετρήσει τις γνώσεις σας γύρω από τον δικό σας σκύλο, για τις ευθύνες σας και για άλλα πολλά που αφορούν την συμβίωση μαζί του.

Το τεστ αποτελείται από 70 ερωτήσεις χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες.

Συνεχίστε για να ολοκληρώσετε το τεστ πατώντας κάτω αριστερά στο τέλος της σελίδας του άρθρου τον αριθμό της επόμενης σελίδας κάθε φορά για να προχωρήσετε, εκεί που γράφει Pages ή στο link που βρίσκεται στο τέλος κάθε σελίδας που γράφει “Στην επόμενη σελίδα….”

Στην επόμενη σελίδα (Σελίδα 2) “Οδηγίες”

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts