Ποιός σκύλος σού ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος. Σε όποιο ζώδιο και να ανήκουν, οι άνθρωποι που μοιράζονται τη ζωή τους με έναν σκύλο βιώνουν μια μοναδική σχέση.

Ένας σκύλος μπορεί να προσφέρει όχι μόνο συντροφιά, αλλά απεριόριστη αγάπη. Τα παιδιά μαθαίνουν, ζώντας μαζί του, τη συντροφικότητα και την υπευθυνότητα. Οι μεγάλοι έχουν το πιο καταπληκτικό ζωντανό… αγχολυτικό δίπλα τους. Το χάδι, το παιχνίδι και η απλή συντροφιά ενός σκύλου εξαφανίζει το στρες. Για τους ηλικιωμένους ανθρώπους, η παρουσία ενός σκύλου παρατείνει τη ζωή και βελτιώνει την υγεία.

 
Πολλές φορές συναντάς κατοικίδια που έχουν απίστευτη νοημοσύνη και ικανότητα επικοινωνίας με τους ανθρώπους και το μόνο που τους λείπει είναι η ανθρώπινη μιλιά. Ημίαιμα ή ράτσας, όλα τα σκυλιά έχουν μια ανεπτυγμένη νοημοσύνη.

Με την βοήθεια της αστρολογίας, θα ανακαλύψετε ποια ράτσα σκύλου ταιριάζει σε κάθε ζώδιο. Όμως, να θυμάστε πως ένα αδέσποτο είναι ένας εκπληκτικός πανέξυπνος σύντροφος, αφού με την ευγνωμοσύνη του, θα σας δείξει απέραντη αγάπη και αφοσίωση!

Επιλέξτε το ζώδιό σας στον παρακάτω πίνακα, για να μάθετε ποιος σκύλος σας ταιριάζει:

Πηγή : dogs.gr

 

πηγή photo : angusrobertson.com.au
πηγή photo : angusrobertson.com.au

 

Έχω αναφερθεί στα ζώδια σε προηγούμενο άρθρο με τίτλο “Σκύλοι και ζώδια” και συγκεκριμένα ήταν από την πλευρά των σκύλων, δηλαδή σε ποιο ζώδιο ανήκει  ο σκύλος  σας ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής του.

Τώρα, αυτό το άρθρο από το dogs.gr  αναφέρεται στο ζώδιο του ιδιοκτήτη.  Δηλαδή, ανάλογα με το ζώδιο σας ποια ράτσα σκύλου σας ταιριάζει.  Είναι ενδιαφέρον…

Βέβαια, στη σχέση σας με τον τετράποδο σύντροφό σας πρωταρχικό ρόλο έχει η αγάπη κι ύστερα όλα τ’ άλλα.  Η κατανόησή μας πως ο τετράποδος φίλος μας δεν μπορεί ποτέ να γίνει “δίποδος” και η αφοσίωσή μας στις ανάγκες του και γενικότερα σ’ αυτόν είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που καθορίζουν την υγιή σχέση μεταξύ σας.

Αν θέλετε να μάθετε το ζώδιο του σκύλου σας και τα χαρακτηριστικά του σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησής του, μπορείτε να δείτε εδώ Σκύλοι και Ζώδια.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts