Το έξυπνο καθαριστικό πατούσας!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα έξυπνο pet gadget που θα ξετρελάνει ΌΛΕΣ τις σκυλομαμάδες του κόσμου! Μια… συσκευή να την πω;… αντικείμενο να το πω;…. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ακριβώς πώς να το ονομάσω το συγκεκριμένο πανέξυπνο gadgetάκι. Αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει αυτό που κάνει. Κι αυτό που κάνει είναι … μαγικό!

Λοιπόν, ας αφήσουμε τις πλούσιες εισαγωγές κι ας έρθουμε στο ψητό. Σωστά;

Θα σας το παρουσιάσω με ένα παράδειγμα. Ένα παράδειγμα που είμαι σίγουρη πως όλοι ζείτε καθημερινά.

Παίρνετε το σκυλάκι σας, του φοράτε το λουρί κι ετοιμάζεστε για βόλτα. Πηγαίνετε την βόλτα σας κι όταν έρχεται η ώρα να επιστρέψετε στο σπίτι, τρέχετε γρήγορα στο μπάνιο, βουτάτε μια πετσέτα, την βρέχετε με λίγο κοκτέιλ από νερό και μηλόξυδο κι αρχίζετε να τρίβετε τις πατούσες του σκυλάκου σας.

Τις τρίβετε, τις τρίβετε, τις τρίβετε μέχρι να γυαλίσουν… αλλά πού;… δεν γυαλίζουν εύκολα, άσε που δεν μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα ανάμεσα στα δαχτυλάκια με αποτέλεσμα να μην καθαρίζονται εντελώς τα πατουσάκια.

Εδώ λοιπόν έρχεται το έξυπνο pet gadget που ανακαλύψαμε με μεγάλη χαρά!

Με τον έξυπνο καθαριστή πατούσας τα πατουσάκια του σκύλου σας θα λαμποκοπούν στο λεπτό! Με δύο μόνο κινήσεις!

Γεμίζετε το δοχείο με νερό και μηλόξυδο και βάζετε μέσα το ποδαράκι του σκυλάκου σας και το βγάζετε. Με αυτή την κίνηση, η πατούσα του σκύλου σας θα πλυθεί εξονυχιστικά, κι ανάμεσα στα δάχτυλα και στα νύχια, παντού, χάρη στις μαλακές τρίχες από σιλικόνη που με αυτή την κίνηση “μέσα έξω” τρίβει τα πόδια του σκύλου και τα καθαρίζει εντελώς.

Εύκολα, γρήγορα και φυσικά ανώδυνα γιατί αυτό είναι το πρώτο που μας ενδιαφέρει πάντα όταν κοιτάμε για έξυπνα και πρωτότυπα pet gadget.

Θα το βρείτε εδώ Βούρτσα καθαρισμού πατούσας και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα γιατί είναι δοκιμασμένο κι αποτελεσματικό! Και για την δουλειά που κάνει οικονομικότατο!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts