Επικοινωνία

Αν θέλετε να με ενημερώσετε για φιλοζωικές εκδηλώσεις ή οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα ενημερωθώ το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, αν θέλετε να ανταλλάξουμε banners τότε δεν έχετε παρά να  μου στείλετε τον κωδικό σας μέσω της παρακάτω φόρμας, μαζί με πληροφορίες για το blog σας όπως το θέμα του, τη διεύθυνσή του και σε ποια σελίδα πρόκειται να προσθέσετε το banner μου και τότε θα προσθέσω το δικό σας banner στο δικό μου blog.  Στη συνέχεια θα επικοινωνήσω μαζί σας μέσω email για να σας στείλω τον κωδικό του δικού μου banner για να το  προσθέσετε στο δικό σας blog ή site.

Σημείωση: Τα στοιχεία που έχουν αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Επικοινωνία

 

Verification


O κωδικός για το banner μου είναι:

<a href=”https://www.taskylonea.com” target=”_blank”><img src=”http://i.imgur.com/qVFrtJP.gif” alt=’Create your own banner at mybannermaker.com!’ border=0 />

Το κωδικό του banner μου θα σας τον στείλω μέσω email. 

 

Create your own banner at mybannermaker.com!

2 Thoughts to “Επικοινωνία”

 1. Καλησπέρα, συγχαρητήρια για το άρθρο σας σχετικά με το τι περιέχουν οι τροφές. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο blog μου koutsimou.blogspot.gr, δυστυχώς τα ανακάλυψα όλα αυτά μέσα απο μια πολύ επώδυνη ιστορία με τον σκύλο μου. Είναι καιρός πλέον να μάθει ο κόσμος τι αγοράζει και γιατί αρρωσταίνουν τα ζώα χωρίς λόγο.

  Καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνετε! Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail που σας έγραψα.

  Ευχαριστώ πολύ,

  Ελένη

  1. Σ’ ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τα καλά σου λόγια και δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Λυπάμαι για τον άδικο χαμό του σκυλάκου σου, τουλάχιστον ξέρεις πως μαζί σου έζησε ευτυχισμένα χρόνια…
   Όσον αφορά το blog σου, το είδα και το είχα διαβάσει και παλιότερα μέσα από το forum ourdogs.gr και σου είχα γράψει και σχόλιο για την δική μου δυσάρεστη εμπειρία.
   Να λοιπόν που ξανασυναντιόμαστε…
   Σου εύχομαι να μην ξαναζήσεις παρόμοια δυσάρεστη κατάσταση.
   Σ’ ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία κι εύχομαι να τα ξαναπούμε.

Leave a Reply