Η απίστευτη ιστορία ενός σκύλου!

Η απίστευτη ιστορία ενός ταλαίπωρου σκύλου που θα διαβάσετε παρακάτω, όσο απίστευτη κι αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινή!

Ο Prince, ένα ημίαιμο σκυλάκι, είχε την ατυχία να τον χτυπήσει ένα αυτοκίνητο την ημέρα της γιορτής της μητέρας το 1997. Το γεγονός έγινε σε ένα προάστιο της Αγγλίας.

Την μία στιγμή βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού παρέα με την οικογένειά του κι έπαιζε με τα μικρά παιδιά και την άλλη ξέφυγε από το έλεγχό τους και βγήκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει άσχημα ένα διερχόμενο αμάξι.

Η οικογένειά του κάλεσε τις αρμόδιες αρχές οι οποίες τον περιμάζεψαν ως νεκρό. Έτσι, τον μετέφεραν στις ειδικές εγκαταστάσεις που είχε ο Δήμος και τον έβαλαν μέσα σε έναν μεγάλο και βαθύ καταψύκτη, παρέα με άλλα νεκρά σκυλιά. Εκεί  όπου συντηρούσαν όλα τα νεκρά ζώα της περιοχής πριν τα θάψουν στα ειδικά νεκροταφεία μικρών ζώων.

Αλλά ο Prince δεν ήταν νεκρός! Όταν ο Earl Monroe, ο υπεύθυνος της δημόσιας αυτής υπηρεσίας, άνοιξε την πόρτα του καταψύκτη την επόμενη μέρα, ήρθε αντιμέτωπος με το σκυλάκι που τον κοιτούσε στα μάτια κι ανοιγόκλεινε τα μάτια του κλαψουρίζοντας.

Ο υπεύθυνος, ο οποίος βρισκόταν στην ίδια θέση για 29 ολόκληρα χρόνια, ήταν σοκαρισμένος γιατί δεν είχε ζήσει παρόμοια κατάσταση ποτέ στο παρελθόν.

Πάνω στην ατυχία του ο Prince, στο τέλος φάνηκε τυχερός. Γιατί αν αργούσε παραπάνω ο υπεύθυνος και άνοιγε τον καταψύκτη αρκετές ώρες αργότερα, ίσως να μην άντεχε ο σκυλάκος τις πολικές θερμοκρασίες και να πέθαινε εν τέλει μέσα στον καταψύκτη κι όχι από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου.

Μετά από αυτή την απίστευτη περιπέτεια, ο Prince, αφού πρώτα έκανε τις ανάλογες εξετάσεις, επέστρεψε ζωηρός και υγιής στην οικογένειά του που τον είχε για νεκρό και τον θρηνούσε τις τελευταίες ώρες.

Όλοι θα αναρωτιέστε “μα καλά, δεν τον εξέτασε ένας κτηνίατρος πριν τον θεωρήσουν νεκρό και τον βάλουν στην συντήρηση;”

Πιστέψτε με, την ίδια ερώτηση έχω κι εγώ….

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts