Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλο τον κόσμο Νο 28

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο με πρωταγωνιστές τις καμηλοπαρδάλεις, τα ελικόπτερα, τα κουνούπια, ένα …. τρομακτικό δάσος και τους ηλικιωμένους στην Κίνα!


Το ξέρατε ότι η καμηλοπάρδαλη κοιμάται μόνο από 5 λεπτά έως 30 λεπτά την ημέρα;


Στο Ντουμπάι μπορεί κανείς να καλέσει αντί για Taxi με την εφαρμογή Uber, ένα ελικόπτερο για την μετακίνησή του!


Μόνο τα θηλυκά κουνούπια τσιμπάνε τους ανθρώπους και τα ζώα κι αυτό γίνεται γιατί τα αρσενικά κουνούπια είναι… vegetarian!


Το πιο περίεργο μονοπάτι στον κόσμο….

Το μονοπάτι Dark Hedges με με τις οξιές στην Ιρλανδία δημιουργήθηκε από την οικογένεια Stuart τον 18ο αιώνα. Τα δέντρα φυτεύτηκαν με σκοπό να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες, που έρχονταν στο σπίτι τους, το Gracehill House. Σήμερα τα αιωνόβια δέντρα δημιουργούν ένα υπέροχο θέαμα και το σημείο έγινε γνωστό ως Dark Hedges.
Τα ελικοειδή δέντρα σχηματίζουν ένα τούνελ, που γίνεται εξαιρετικά μυστηριώδες και απόκοσμο τη νύχτα. Μάλιστα, ο θρύλος λέει ότι ο δρόμος είναι στοιχειωμένος από την Grey Lady, μια γυναίκα που λέγεται ότι εμφανίζεται το σούρουπο ανάμεσα στα δέντρα, γλιστρώντας σιωπηλά κατά μήκος του δρόμου.


Στην Κίνα απαγορεύεται κάποιος να παραμελεί τους γονείς του. Υπάρχει νόμος που υποχρεώνει όλους όσους έχουν γονείς που είναι πάνω από 60 χρόνων να τους επισκέπτονται συχνά και να τους φροντίζουν τόσο οικονομικά αν χρειάζονται όσο και σωματικά ή πνευματικά.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts