Διαγωνισμός Selfie rainbow glasses

Updated!

Λόγω του ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ο συνδρομητής που κληρώθηκε για να πάρει το δώρο του, προχωρήσαμε σε νέα κλήρωση κι αυτή τη φορά κληρώθηκαν δύο συνδρομητές που κερδίζουν από ένα ζευγάρι γυαλιά selfie rainbow!

Οι νικητές είναι οι δύο τυχεροί συνδρομητές που έχουν τους προσωπικούς κωδικούς:

790

και

1427Ο διαγωνισμός έληξε. Η κλήρωση έγινε κι ο νικητής είναι ο συνδρομητής με τον προσωπικό κωδικό:

1442

Συγχαρητήρια!


Οι συνδρομητές του περιοδικού μας έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ζευγάρι γυαλιά, ιδανικό για τις τέλειες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές φωτογραφίες του σκυλάκου τους.

Το μοντέλο Μάρσα παρουσιάζει τα selfie rainbow glasses!

Προσοχή! Δεν είναι κατάλληλα ως γυαλιά ηλίου!

Είναι για απλή χρήση, μόνο για να βγάλετε αν θέλετε selfie του σκυλάκου σας για πρωτότυπες κι όμορφες φωτογραφίες. Αν θέλετε για παράδειγμα να λάβετε συμμετοχή σε διαγωνισμό φωτογραφίας σκύλων, νομίζω πως είναι ένα όμορφο αξεσουάρ που θα δώσει επιπλέον βαθμούς στην συμμετοχή σας.


Το μέγεθός τους είναι μικρό γι’ αυτό και είναι κατάλληλα για μικρού μεγέθους σκύλους, ακόμα και γάτες!

Ο χορηγός του δώρου αυτού που το παρήγγειλε αποκλειστικά για τον νικητή των Σκυλονέων Της Μάρσας, είναι ένα νέο κατάστημα πολυθεματικό κι ανάμεσά τους είδη σκύλου πρωτότυπα και χρήσιμα gadget, το “Έξυπνες Ιδέες και Χρήσιμες” και αν θέλετε μπορείτε να τους ευχαριστήσετε με ένα like στην σελίδα τους. Δεν είναι όρος, απλά το προτείνουμε. Η σελίδα τους είναι https://www.facebook.com/eksipnesideeskaixrisimes

Το δώρο αυτό θα δοθεί αποκλειστικά σε έναν από τους συνδρομητές του περιοδικού “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας” που έχει κάνει εγγραφή στο newsletter κι έχει συμπληρώσει την φόρμα για να του αποσταλεί ένας Προσωπικός Κωδικός για τις κληρώσεις.

Αγαπημένοι μας συνδρομητές η κλήρωση θα γίνει την επόμενη Κυριακή στις 14 Απριλίου 2019. 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts