Αγώνας Canicross στο Καρπενήσι

6ος Αγώνας CaniCross

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 
Το Καρπενήσι βρίσκεται στον Νομό Ευρυτανίας και είναι ιδανικός τουριστικός προορισμός καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Αποτελεί μια μοναδική κατάφυτη όαση και προσφέρεται για ένα ωραίο weekend. Ιδανικό να περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας και το αγαπητό σας σκύλο. Το Αθλητικό Κέντρο διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση των κανονισμών διεξαγωγής Canicross, Bikejoring και Scooter, διεθνών προδιαγραφών. Είναι εύκολα προσβάσιμο από την Αθήνα (3,30 ώρες) και την Θεσσαλονίκη (3,45 ώρες μέσω Λάρισα – Σοφάδων) . Έχουν χαραχθεί 2 διαφορετικές διαδρομές. Μια απλή διαδρομή FUN 3.22k με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. και μια διαδρομή SPORT 6,5Κ. Η SPORT διαδρομή μετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και με βαθμολογία κάτω των 5′ (PACE “0”) έχετε την δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό (EC) και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (WC) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας I.C.F. Οι διαδρομές χαράχτηκαν περιμετρικά του αθλητικού κέντρου και οι αθλούμενοι θα τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν. Η δράση – αγώνας γίνεται με την συνεργασία του Κυνοφιλικού Ομίλου Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδος. Η δράση – αγώνας μετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι εγγραφές για τον αγώνα Canicross στο Καρπενήσι γίνονται μέσω της σελίδας https://canicrossgreece.org/new-actions-2-2/
Διαβάστε προσεκτικά, τους όρους συμμετοχής και δηλώστε την συμμετοχή σας.

RACE DAY
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

• FUN checkin 10:00-11:45
• Start FUN 3,22K 12:00

• SPORT checkn 10:00-11:45
• Start SPORT 6,5K 13:00

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
• ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ.
• ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

• Πλέον με την συμμετοχή σας σε μια δράση-αγώνα, γίνεστε αυτόματα ΜΕΛΟΣ και παραλαμβάνετε την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ
* Διαβάστε προσεκτικά τους νέους κανονισμούς http://canicrossgreece.org/proipothesis-oroi/
* Οι εγγραφές θα κλείσουν ΑΥΣΤΗΡΑ στις  01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 στις 23:59. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα.
* Την ημέρα του αγώνα, θα παραλάβετε τον αριθμό  (Bib) συμμετοχής σας από την Γραμματεία (μετά από τον σχετικό έλεγχο Εξοπλισμού και Βιβλιαρίου Υγείας του σκύλου σας) που θα λειτουργήσει από τις 09:30. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορέσετε να πάρετε εκκίνηση!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : https://canicrossgreece.org
                             support@canicross.gr 
                             T. 6979119324

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ   ΔΙΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ   Δήλωσε συμμετοχή τώρα
Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts