Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο Νο 25

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

 

τα σκυλιά διαισθάνονται την στενοχώρια μας

 

Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο με πρωταγωνιστές κεραυνούς, καυτερά φαγητά, οδηγούς αυτοκινήτων, κοράκια και μια μαμά ελεφαντίνα.

 

 

 

 

 

Ένας άντρας, ο Walter Summerford, είχε χτυπηθεί από κεραυνό τρεις φορές στη ζωή του. Το ακόμα πιο περίεργο είναι πως μετά τον θάνατό του, ο τάφος του χτυπήθηκε κι αυτός από κεραυνό!

 

 

 

 

 

 

Οι ειδικοί λένε πως όσοι προτιμούν τα καυτερά φαγητά έχουν την τάση να γίνουν αλκοολικοί.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Στοκχόλμη υπάρχει μια πρωτότυπη λοταρία όπου οι κάμερες στους δρόμους επιλέγουν στην τύχη καλούς οδηγούς οι οποίοι κερδίζουν χρήματα από τις κλήσεις που έχουν πάρει κακοί οδηγοί λόγω ταχύτητας.

 

 

 

 

 

 

Τα κοράκια αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των ανθρώπων! Έτσι, θυμούνται το πρόσωπο κάποιου που θα τα ενοχλήσει και προειδοποιούν τα άλλα κοράκια γι’ αυτόν! Για να τον προσέχουν.

 

 

 

 

 

 

Η μαμά ελεφαντίνα καλύπτει με το σώμα της το μωρό της για να το προστατεύσει από την βροχή.

 

 

 

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts