Ένας φωτογράφος και τα… yogy-dogy

Posavac hound dog

Ο φωτογράφος Borris Dan ήρθε σε επαφή με το πρώτο σκυλί «γιόγκι» πριν από δύο περίπου χρόνια. Ο Otis, ένα δίχρονο αγγλικό Bull Terrier έδειξε αμέσως την προτίμησή του στη γιόγκα, καθώς κάθε πρωί έκανε διάφορες ασκήσεις.

perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα;

Διατάσεις των χεριών και των ποδιών, τεντώματα και stretching έμπαιναν στο καθημερινό πρόγραμμα, που ο σκύλος ακολουθούσε με θρησκευτική ευλάβεια.  Στην αρχή οι στάσεις ήταν απλές, αλλά στην πορεία του χρόνου το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε και ο Otis έγινε «ο καλύτερος σκύλος στη γιόγκα».

perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα;

Τόσο πολύ, μάλιστα, που οι φίλοι του αποφάσισαν να τον μιμηθούν. Έτσι στη λίστα προστέθηκαν σιγά σιγά και άλλα σκυλιά με τις ίδιες ικανότητες, ενώ ο φωτογράφος συνέχιζε να γεμίζει με μανία την κάρτα της φωτογραφικής του!

perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα;

Πρόσφατα, μάλιστα, κυκλοφόρησαν δύο ημερολόγια αλλά και ένα βιβλίο με εκπληκτικές εικόνες αλλά και με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος για τη γιόγκα σε σκύλους! Κι αν νομίζετε πως τα τετράποδα δεν το απολαμβάνουν, δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε τις εκφράσεις τους.

perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα;

Άλλωστε και αυτά έχουν… ψυχή και η γιόγκα συντελεί κατά πολύ στην ηρεμία και στην εσωτερική χαλάρωση όχι μόνο των ανθρώπων (όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα) αλλά και των αγαπημένων μας κατοικιδίων. Σωστά;

perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα; perierga.gr - Κάνουν και τα σκυλιά... γιόγκα;

πηγή : www.perierga.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts