Διαγωνισμός “Σούπερ σκύλος x 3” 2016 – Όροι συμμετοχής

 

 

Η υποβολή των συμμετοχών έληξε.  
Την Παρασκευή στις 22 Απριλίου στις 0:01 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία και θα λήξει στις 5 Μαΐου το βράδυ στις 23:59.  
Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! Είναι γεγονός! Εξάλλου, Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας είναι γνωστά για τους σκύλο – διαγωνισμούς ομορφιάς, έτσι; Κάθε χρόνο μαζί με την Παγκόσμια ημέρα των ζώων εμείς την γιορτάζουμε με την διοργάνωση των καλλιστείων “Η πιο όμορφη φάτσα είμαι εγώ”.
Φέτος, ξεκινάμε έναν νέο διαγωνισμό.  Τον “Σούπερ σκύλος x 3”.  Ο διαγωνισμός αυτός τιμά τα τρία στάδια της ζωής ενός σκύλου : όταν είναι κουτάβι, ενήλικας και φτάνει στο στάδιο γεροντάκι.
Γιατί οι πραγματικοί σκύλο – γονείς αγαπάνε τον σκύλο τους για όλη τους τη ζωή! Από την στιγμή που θα πρωτοανοίξουν τα ματάκια τους μέχρι την στιγμή που θα τα κλείσουν… στην αγκαλιά των σκύλο – γονιών τους με οδηγό την αγάπη τους!
Έτσι λοιπόν, έρχεται αυτός ο διαγωνισμός όχι για να βγάλει έναν νικητή αλλά τρεις μεγάλους νικητές συν την δεύτερη και τρίτη θέση σε κάθε κατηγορία! Δηλαδή, σύνολο εννέα νικητές! Τον τίτλο όμως θα τον πάρουν οι τρεις πρώτοι: Το σούπερ κουτάβι, ο σούπερ ενήλικας και το σούπερ γεροντάκι.

Οδηγίες συμμετοχής

 • Ο διαγωνισμός “Σούπερ σκύλος x 3” είναι διαγωνισμός ομορφιάς με online ψηφοφορία.  Οι συμμετέχοντες στέλνουν τις φωτογραφίες τους συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής (η φόρμα συμμετοχής έχει κλείσει).
 • Μπορείτε να στείλετε την συμμετοχή σας από την 1η Απριλίου έως και 20 Απριλίου.
 • Προσοχή: Έχετε δικαίωμα για μία συμμετοχή μόνο, σε περίπτωση που έχετε πάνω από έναν σκύλους.  Θα πρέπει να πάρει μέρος στον διαγωνισμό μόνο ο ένας σκύλος με μία φωτογραφία του.
 • Η online ψηφοφορία θα ξεκινήσει 22 Απριλίου και θα έχει διάρκεια έως και 5 Μαΐου.
 • Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή για όλους, μπορείτε να ψηφίσετε όσους σκύλους θέλετε και για όσες φορές θέλετε.  Χωρίς περιορισμούς.
 • Στο τέλος του διαγωνισμού θα γίνει η καταμέτρηση των ψήφων και οι φωτογραφίες που θα έχουν τις περισσότερες ψήφους σε κάθε κατηγορία θα αναδείξουν τους τρεις πρώτους νικητές σε κάθε κατηγορία.
 • Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο blog και στη σελίδα στο facebook και τέλος θα ενημερωθούν μέσω email.

Τα δώρα (αναλυτικά)

Κατηγορία “Σούπερ κουτάβι”

 1. Ο πρώτος νικητής με τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία “Σούπερ κουτάβι” θα κερδίσει ένα σακί τροφής 15kg petnature premium. Επίσης, η φωτογραφία του με τον τίτλο που θα κερδίσει θα διακοσμεί “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας” στην πλαϊνή στήλη έως την επόμενη χρονιά που θα δώσει την θέση του σε άλλον νικητή.
 2. Ο δεύτερος νικητής στην κατηγορία “Σούπερ κουτάβι” θα κερδίσει ένα αντιπαρασιτικό περιλαίμιο.
 3. Ο τρίτος νικητής στην κατηγορία “Σούπερ κουτάβι” θα κερδίσει ένα σαμπουάν.

Κατηγορία “Σούπερ ενήλικας”

 1. Ο πρώτος νικητής με τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία “Σούπερ ενήλικας” θα κερδίσει ένα σακί τροφής 15kg petnature premium.  Επίσης, η φωτογραφία του με τον τίτλο που θα κερδίσει θα διακοσμεί “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας” στην πλαϊνή στήλη έως την επόμενη χρονιά που θα δώσει την θέση του σε άλλον νικητή.
 2. Ο δεύτερος νικητής στην κατηγορία “Σούπερ ενήλικας” θα κερδίσει ένα αντιπαρασιτικό περιλαίμιο.
 3. Ο τρίτος νικητής στην κατηγορία “Σούπερ ενήλικας” θα κερδίσει ένα σαμπουάν.

Κατηγορία “Σούπερ γεροντάκι”

 1. Ο πρώτος νικητής με τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία “Σούπερ γεροντάκι” θα κερδίσει ένα σακί τροφής 15kg petnature premium.  Επίσης, η φωτογραφία του με τον τίτλο που θα κερδίσει θα διακοσμεί “Τα ΣκυλοΝέα Της Μάρσας” στην πλαϊνή στήλη έως την επόμενη χρονιά που θα δώσει την θέση του σε άλλον νικητή.
 2. Ο δεύτερος νικητής στην κατηγορία “Σούπερ γεροντάκι” θα κερδίσει ένα αντιπαρασιτικό περιλαίμιο.
 3. Ο τρίτος νικητής στην κατηγορία “Σούπερ γεροντάκι” θα κερδίσει ένα σαμπουάν.

Δώρο για όλες τις συμμετοχές! 

 1. Και τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα κερδίσουν ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% για αγορές στο petshop4u.gr. 
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον χορηγό του διαγωνισμού petshop4u.gr που προσφέρει αυτά τα πλούσια δώρα.

 

Καλή επιτυχία!
Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts