Διαγωνισμός “Σούπερ σκύλος x 3” 2016 – η ψηφοφορία

Ψηφίστε όσες μουσούδες θέλετε από τις 131 που συμμετέχουν όσες φορές θέλετε και όσες μουσούδες θέλετε και δώστε την ευκαιρία σε τρεις απ’ αυτές τις απίστευτες τριχωτές φάτσες να κερδίσουν (μια τριχωτή φάτσα σε κάθε κατηγορία) τον τίτλο “Σούπερ κουτάβι”, “Σούπερ ενήλικας” και “Σούπερ γεροντάκι”.  Με τις ψήφους σας όμως δεν κερδίζουν μόνο οι τρεις πρώτοι στις τρεις κατηγορίες αλλά και οι αμέσως επόμενοι που θα βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.  Δηλαδή, σύνολο 9 νικητές! Κερδίζουν εκείνοι που έχουν τις περισσότερες ψήφους.
Και μη ξεχνάτε πως όλοι οι συμμετέχοντες έχουν λάβει μέσω email εκπτωτικό κουπόνι για 10% έκπτωση στο petshop4u.gr. Τον χορηγό μας που μας προσφέρει αυτά τα υπέροχα δώρα για τους νικητές, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

 

 

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δείτε τις φωτογραφίες και να τις ψηφίσετε:
  1.  Ο πρώτος είναι να δείτε τις μικρογραφίες τους όπως φαίνονται αρχικά στη σελίδα (με το όνομα και την ηλικία του σκύλου) και για να δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες θα πατάτε στο κάτω μέρος της σελίδας “next page” ή τον αριθμό της σελίδας. Και για να ψηφίσετε πατάτε το κουμπί “Like” κάτω από την φωτογραφία που θέλετε. 
  2. Ο δεύτερος τρόπος είναι να κάνετε κλικ σε μια φωτογραφία για να γίνει η μεγέθυνση και μετά θα πατάτε τα βελάκια δεξιά – αριστερά που υπάρχουν πάνω στην φωτογραφία για να μεταφερθείτε στην επόμενη ή πατάτε “start slideshow”.
Απλά, πατάτε το κουμπί “Like!” που βρίσκεται κάτω από την φωτογραφία.  Έχετε το δικαίωμα να ψηφίσετε πολλούς σκύλους κι όσες φορές θέλετε.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε “Διαγωνισμός “Σούπερ σκύλος x 3″ – όροι συμμετοχής”.

Από 22/04/2016 έως και 05/05/2016 η διάρκεια ψηφοφορίας.

Καλή επιτυχία σε όλες τις μουσούδες!

 

***Το σύνολο των ψήφων είναι ο αριθμός μέσα στην παρένθεση.
*** Οι ψήφοι θα αλλάζουν και την θέση της φωτογραφίας.  Η κατάταξη των φωτογραφιών θα ξεκινάει από εκείνη με τις περισσότερες ψήφους σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά.
Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts