Συντριβάνι για σκύλους

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα πρωτότυπο gadgetάκι για σκύλους. Ένα gadget για σκύλους παιχνιδιάρηδες, δραστήριους και πάνω απ’ όλα έξυπνους! Δεν είναι λοιπόν μόνο ένα πρωτότυπο gadget για σκύλους αλλά και χρήσιμο.

Φανταστείτε την σκηνή. Είναι καλοκαίρι. Ο σκύλος σας παίζει στην αυλή. Λιάζεται. Κοιμάται. Και κάποια στιγμή ξυπνάει ξανά και ξεκινά για άλλη μια φορά το παιχνίδι. Δεν θα διψάσει; Κάποια στιγμή σίγουρα. Θα θέλει να πιει νερό αλλά δεν είναι συμβατικός όπως όλοι οι άλλοι σκύλοι. Ο δικός σας είναι έξω καρδιά….σούπερ δραστήριος… δεν μπαίνει σε καλούπια… και πάνω απ΄όλα είναι εκκεντρικός…. Τι θα ταίριαζε λοιπόν σε έναν τέτοιον τύπο εκτός από ένα απλό μπολ νερού;

Το συντριβάνι για σκύλους!

Το συντριβάνι για σκύλους είναι ιδανικό για τα σκυλιά που τους αρέσει όχι μόνο να απολαμβάνουν την ζωή αλλά και να παίζουν μαζί της! Είναι ιδανικό για τα σκυλιά που τους αρέσει να παίζουν με το λάστιχο του κήπου την ώρα που ποτίζετε. Είναι για εκείνους που δεν τους αρέσει να πίνουν νερό από ένα μπολ αλλά τρεχούμενο νερό, όπως όταν τρέχει το νερό από την βρύση ή το νερό από το συντριβάνι.

Τώρα πια, αυτός ο τύπος έχει το δικό του συντριβάνι νερού! Εκτός το ότι θα κάνετε οικονομία στο νερό γιατί δεν θα χρειάζεται να έχετε συνεχώς την βρύση ανοιχτή για να τρέχει το νερό από το λάστιχο, θα είναι κι ένα είδος παιχνιδιού για εκείνον.

Νομίζει πως είναι πάντα φρέσκο και είναι διαδραστικό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατάει ο σκύλος με το πόδι του την συσκευή, σαν πεντάλ, που είναι συνδεδεμένη με το λάστιχο του κήπου και τότε πετάγεται ψηλά πίδακας νερού σαν συντριβάνι. Και τότε πίνει ο σκύλος το νερό που θέλει κι όσο θέλει. Χωρίς να λερώνεται όπως λερώνεται το νερό σε μπολ με ζουζούνια, λουλούδια ή σκόνη και δεν μπαγιατεύει. Μένει πάντα φρέσκο.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts