Στοιχειωμένο σπίτι με το φάντασμα σκύλου

Όλα ξεκίνησαν μετά τον πρόσφατο θάνατο του αγαπημένου τους Τσιουάουα….

Μια οικογένεια Αμερικανών ισχυρίζεται ότι το φάντασμα του αγαπημένου τους σκύλου έχει στοιχειώσει το σπίτι τους. Το κάθε ένα από τα μέλη της έχει ακούσει ανά καιρούς τα νύχια του νεκρού σκύλου τους να ξύνουν το ξύλινο πάτωμα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Οι οικογένεια αποτελείται από τους δύο γονείς και την μονάκριβη κόρη τους. Ζούσαν για πάνω από 15 χρόνια με το αγαπημένο τους σκυλάκι, ράτσας Τσιουάουα. Μια μέρα, εκείνο πέθανε κι ο θάνατός του στοίχησε πολύ σε όλη την οικογένεια.

Κάποια στιγμή άρχισαν δειλά να αναφέρουν ο καθένας ξεχωριστά πως είχε ακούσει ασυνήθιστους ήχους οι οποίοι έρχονταν από το διάδρομο τις τελευταίες εβδομάδες. Δειλά γιατί γνώριζαν πως αυτό που άκουγαν ήταν εντελώς τρελό κι ακόμα πιο τρελό εκεί που πήγαινε το μυαλό τους.

Πρώτος ξεκίνησε ο πατέρας ο οποίος ισχυριζόταν ότι άκουσε για πρώτη φορά τον «ήχο των νυχιών των ποδιών του σκύλου τους» να ξύνονται κατά μήκος του σκληρού ξύλινου δαπέδου ένα βράδυ. Ακολούθησε ίδια αναφορά κι από την μητέρα λίγες μέρες μετά.

Κάποια άλλη στιγμή, ο πατέρας έλεγε ότι είδε μια μικρή άσπρη μπάλα να επιπλέει στο διάδρομο, ίδια μορφή με την μορφή του νεκρού σκύλου τους.

Όταν η σύζυγός του σηκώθηκε αργότερα για να πιει νερό τη νύχτα, ισχυρίστηκε κι εκείνη ότι άκουσε ξανά τον ήχο από τα νύχια του σκύλου να ξύνουν στο πάτωμά της. Αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν ακόμα πιο τρελό! Αφού συνήλθε από το σοκ η γυναίκα, έστριψε για να επιστρέψει στο υπνοδωμάτιο και να συνεχίσει τον ύπνο της όταν με την άκρη του ματιού της είδε το σκυλάκι τους στην πόρτα να την κοιτά. Και μόλις επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο, άκουσε τον σύζυγό της να της λέει πως το σκυλάκι τους είχε έρθει στο κρεβάτι όσο εκείνη έλειπε για να πιει νερό και κοιμόταν στην μεριά της….

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts