Φωτογραφική μηχανή για σκύλους!

Μην τρέξετε να σχολιάσετε με σαρκασμό “Ναι, καλά! Θα είναι μια φωτογραφική μηχανή όπως όλες οι άλλες!” γιατί δεν ισχύει αυτό. Υπάρχει όντως μια φωτογραφική μηχανή ειδικά για σκύλους, η οποία κυκλοφορεί στην αγορά από την κορυφαία εταιρία του είδους Nikon.

Θα αναρωτιέστε σίγουρα, τι ακριβώς κάνει αυτή η μηχανή και είναι τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή από όλες τις άλλες.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μηχανής αυτής είναι ότι “παρακολουθεί” τους χτύπους της καρδιάς του σκύλου κι όταν ανιχνεύει αύξησή τους, βγάζει φωτογραφία.

Γιατί γίνεται αυτό και ποιος ο λόγος που συνδέονται οι χτύποι της καρδιάς ενός σκύλου με την λήψη φωτογραφίας;

Μα γιατί από τους χτύπους της καρδιάς φαίνεται αν εκείνη τη στιγμή ενθουσιάζει κάτι τον σκύλο ή του δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Και με την λήψη της εικόνας αυτής δίνονται απαντήσεις για το τι τους τραβάει την προσοχή.

Είναι ακριβώς όπως οι άνθρωποι που τραβούν φωτογραφία οτιδήποτε τους κάνει εντύπωση ή θέλουν να το κρατήσουν ως ανάμνηση γιατί τους άρεσε πολύ, τους συγκίνησε, τους δημιούργησε άσχημες εντυπώσεις, οτιδήποτε τους γεννά έντονα συναισθήματα.

Με την φωτογραφική μηχανή για σκύλους θα δείτε τι τους τραβά την προσοχή, πώς είναι η ζωή από την δική τους οπτική γωνία. Η οποία επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά καθώς τραβά φωτογραφίες αυτόματα, μπαίνοντας σε λειτουργία ανάλογα με τους χτύπους της καρδιάς του σκύλου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα ειδικό κολάρο που καταγράφει τον καρδιακό παλμό του σκύλου και τον στέλνει ασύρματα στην φωτογραφική μηχανή.

Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Όταν ο παλμός ξεπερνά κάποιο όριο, κάτι που δείχνει είτε κλιμάκωση συναισθημάτων είτε έντονη δραστηριότητα, τότε η μηχανή βγάζει μια φωτογραφία.

Δείτε το διαφημιστικό σποτάκι της εταιρίας με τις φωτογραφίες που τράβηξε ο πρωταγωνιστής σκύλος…. μόνος του!

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts

Leave a Reply