Η Μάρσα κάνει μπάνιο και τρελαίνεται! (video)

το μπάνιο της Μάρσας και το σκούπισμα

το μπάνιο της Μάρσας και το σκούπισμα

Όταν έρθει η ώρα του μπάνιου μου…. αρχικά…. ψάχνω τρόπους διαφυγής…

Όταν δω όμως πως όλοι οι δρόμοι είναι κλειστοί τότε δεν έχω παρά να δεχτώ την μοίρα μου,να σκύψω το κεφάλι και να μπω μόνη μου (έχουμε και μια αξιοπρέπεια..) μέσα στην μπανιέρα! Κι όταν μπω…. επειδή αγαπώ τους σκύλο – γονείς μου και δεν θέλω να τους κάνω την ζωή δύσκολη.. κάθομαι σαν καλό παιδάκι και υπομένω το μαρτύριο της σαπουνάδας και του νερού πάνω στο ντελικάτο και … φιδίσιο σώμα μου!

Μετά όμως….. τι απόλαυση! Η απόλαυση ξεκινάει από το σκούπισμα και μετά το απόλυτο ξεσάλωμα πάνω στον καναπέ! Γιατί το …. “μετά” μετράει! Η φρεσκάδα που νιώθω πάνω στο φρεσκοπλυμένο λαχταριστό σωματάκι μου, η καθαριότητα που το τριχωματάκι μου είναι μαλακό σαν μετάξι και το άρωμα που αναδίδει η θηλυκή επιδερμίδα μου….Όλα αυτά λοιπόν μετράνε και διαγράφω αμέσως από την μνήμη μου τα προηγούμενα μαρτυρικά λεπτά την ώρα του μπάνιου κι απολαμβάνω με χαρά το αποτέλεσμα του μπάνιου… την φρεσκάδα και την καθαριότητα!

Το video με το μπάνιο μου είναι 6:25 λεπτά. Με κομμένες σκηνές για εξοικονόμηση χρόνου γιατί αλλιώς η διάρκειά του θα ξεπερνούσε τα 10 λεπτά.  Παρ’ όλα αυτά, αν τα 6 λεπτά σας φαίνονται πολλά ( αν και αξίζει να δείτε το μπάνιο μου γιατί είναι μοναδικές στιγμές….) τότε σας συστήνω να δείτε από το 4(τέταρτο) λεπτό και μετά τη στιγμή που ξεκινά το σκούπισμα και το μεγάλο… πάρτι!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts