Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων (video)

pagosmia hmera ton zoon
20951330955461f3a3e5ca3

4 Απριλίου.  Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων και τι καλύτερο από ένα καταπληκτικό και συγκινητικό video που ο ρόλος του είναι να αφυπνίσει την ευαίσθητη και συνάμα ανθρώπινη πλευρά των ανθρώπων.

Εκείνη την πλευρά που μεταμορφώνει έναν ιδιοκτήτη σκύλου σε γονιό σκύλου… εκείνον που όσες δυσκολίες και να του φέρει η ζωή δεν θα του περάσει ποτέ από το μυαλό να εγκαταλείψει τον σκύλο του όπως άλλωστε δεν θα του πέρναγε ποτέ από το μυαλό να εγκαταλείψει το ίδιο του το παιδί! Γιατί ο σκύλος μας είναι το παιδί μας… ή τουλάχιστον αν δεν μπορεί ένας ιδιοκτήτης να το νιώσει αυτό, ας γνωρίζει πως ο σκύλος του τον βλέπει σαν γονιό του! Αγάπη και φροντίδα είναι τα μόνα που ζητάει….

Δείτε το video κι αφήστε τις αισθήσεις σας να ζήσουν βαθιά συναισθήματα μέσα από το μήνυμα “We are better with pets” “Καλύτερα μαζί” της Purina.  

Γιατί είναι υπέροχο να είμαστε μαζί με τα κατοικίδια μας που μας βγάζουν τον καλύτερό μας εαυτό! Κι ίσως με το μήνυμα αυτό καταφέρουμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα να βρουν τον άνθρωπό τους και βάλουμε μυαλό σε εκείνους που τα εγκαταλείπουν!

 

https://youtu.be/cdiOQdwUwi0

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts