Γατάκια συναντούν για πρώτη φορά κουταβάκια

Είναι γνωστή η … έχθρα ανά τους αιώνες ανάμεσα στην γάτα και στον σκύλο. Δεν είναι τυχαίο που έχουν βγει διάφορες εκφράσεις που παραπέμπουν στην αιώνια διχόνοια ανάμεσά τους. Όπως για παράδειγμα, η έκφραση “σαν τον σκύλο με την γάτα” ή ολοκληρωμένα “αυτοί τσακώνονται σαν τον σκύλο με την γάτα” ή “αυτοί κάνουν σαν τον σκύλο με την γάτα”. Η οποία έκφραση σημαίνει πως “αυτοί μαλώνουν πολύ, τσακώνονται συνεχώς, έχουν έχθρα μεταξύ τους”.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως αυτά τα δύο ζωάκια αν μάθουν το ένα το άλλο από μικρά τότε γίνονται αχώριστοι φίλοι και όσο μεγαλώνουν μαζί τόσο περισσότερο αγαπιούνται μεταξύ τους. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα με φωτογραφίες και βίντεο που μια γάτα κι ένας σκύλος τρώνε μαζί, κοιμούνται αγκαλιά, παίζουν ή μοιράζουν χάδια και φιλιά το ένα στο άλλο.

Είναι γεγονός. Αν γνωριστούν από μικρά τότε γεννιέται μια αιώνια φιλία και αγάπη. Στο παρακάτω βίντεο δείτε περιπτώσεις με πολύ χιούμορ όταν μικρά γατάκια συναντούν για πρώτη φορά κουταβάκια. Άλλα τρομάζουν, άλλα επιτίθενται, άλλα φοβούνται , άλλα είναι περίεργα κι άλλα γίνονται αμέσως φίλοι.

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts