Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο Νο 26

“Στην κατηγορία “Αξιοπερίεργα”, θα βρείτε περίεργες ειδήσεις απ΄όλον τον κόσμο.  Μπορεί να μην σχετίζονται όλα άμεσα με εμάς τους σκύλους αλλά επειδή είμαι η Μάρσα η παντογνώστρια και ως περίεργο κυνηγόσκυλο θέλω να ενημερώνομαι συνεχώς για τα πάντα, όταν μαθαίνω κάτι θέλω να το μοιράζομαι μαζί σας.  Κι όταν είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό… δεν μπορώ να αντισταθώ!”

 

τα σκυλιά διαισθάνονται την στενοχώρια μας

 

Αξιοπερίεργες ειδήσεις από όλον τον κόσμο με πρωταγωνιστές τους λύκους, τα βραστά αυγά, την ιαπωνική εκπαίδευση, την coca cola και τα γενέθλια…

 

 

 

 

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν τα εκατό χρόνια ζωής και ίσως να τα ξεπεράσουν.

 

 

 

 

 

 

 

Απ’ την στιγμή που θα βρει ταίρι ένας λύκος, θα μείνουν μαζί για μια ζωή!

 

 

 

 

 

 

 

Στα Γιαπωνέζικα σχολεία, οι μαθητές δεν δίνουν εξετάσεις μέχρι να φτάσουν την τέταρτη τάξη. Αυτό συμβαίνει γιατί ο σκοπός της εκπαίδευσης στην Ιαπωνία είναι πρώτα απ’ όλα να μάθει καλούς τρόπους στα παιδιά έως τα πρώτα τους δύο χρόνια και να διαμορφώσει τον χαρακτήρα τους. Οι δάσκαλοι μαθαίνουν στους μαθητές πρώτα τρόπους και μετά γνώσεις.

 

 

 

 

 

 

Στα πρώτα χρόνια της εμφάνισής της, κάθε μπουκάλι της Coca Cola περιείχε σχεδόν εννέα μιλιγκράμ κοκαΐνης!

 

 

 

 

 

 

 

Μια εξαιρετική λιχουδιά που κρύβεται μέσα στην κινέζικη παράδοση είναι τα αυγά που έβρασαν όχι στο νερό αλλά μέσα στα ούρα νεαρών αγοριών….

 

 

 

 

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts