Ένα pet gadget άκρως καλοκαιρινό!

Νομίζετε πως τα έχετε δει όλα, έτσι; Κι όμως…. αν βλέπετε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο άρθρο, δεν τα είχατε δει όλα μέχρι αυτή τη στιγμή! Κυκλοφορούν αμέτρητα έως χιλιάδες πρωτότυπα pet gadget στην αγορά. Το κάθε ένα είναι για συγκεκριμένη χρήση, για συγκεκριμένες ώρες και για συγκεκριμένους σκύλους. Αν για παράδειγμα ο δικός σας σκύλος είναι εκκεντρικός δεν θα μπορούσε να λείπει από τα προσωπικά του αντικείμενα το παρακάτω πρωτότυπο pet gadget.

Είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό gadget, για την παραλία ή την πισίνα και για πολύ συγκεκριμένους τριχωτούς με φουντωτή ουρά τύπους με έντονη προσωπικότητα!

Αν ο σκύλος σας είναι δραστήριος, περιπετειώδης και τρελαίνεται να παίζει με το νερό, τότε το μόνο που του λείπει για την ασφάλειά του πρώτα απ’ όλα αλλά και για να διασκεδάσει… τους γύρω του… είναι ένα σωσίβιο. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε σωσίβιο….. αλλά αυτό….!

Θέλετε να ξεγελάσετε τους πάντες πως κυκλοφορεί ένας… καρχαρίας ανάμεσά τους; Βάλτε τον σκύλο σας να κολυμπήσει με αυτό το σωσίβιο! Αν η παραλία είναι γεμάτη από κόσμο κι εσείς θέλετε την ησυχία σας… σας εγγυώμαι πως μόλις ο σκύλος σας βουτήξει μέσα στην θάλασσα με αυτήν την αμφίεση, θα ερημώσει ο τόπος μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Θα έχετε την αίσθηση αμέσως πως είστε ένας ή μία ναυαγός πάνω σε ένα ερημονήσι και τότε θα παίξετε ελεύθερα παιχνίδια στην άμμο εσείς κι ο αγαπημένος σας τετράποδος φίλος….!

Πέρα όμως από την αστεία πλευρά, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι προσφέρει αυτό το σωσίβιο στον σκύλο σας. Πρώτον, είναι σωσίβιο. Αυτή η λέξη τα λέει όλα. Η ασφάλεια προέχει. Παρέχει πλήρη στήριξη σε όλο το σώμα κι έχει χερούλι στην πλάτη για να μπορείτε να τον ελέγχετε ανά πάσα στιγμή.

Εμπρός λοιπόν, καλοκαίρι είναι! Κάντε την βουτιά σας και διασκεδάστε! Μπορείτε να δείτε εδώ για σωσίβια σκύλων.

Μάθετε τι επιτρέπεται και τι όχι για τους σκύλους στην παραλία στο άρθρο “Νομοθεσία στην παραλία”. Και τι πρέπει να προσέξετε όταν πάτε στην παραλία διαβάζοντας το άρθρο “Ασφαλιστικά μέτρα στην παραλία για τον σκύλο σας”. 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts