Ένας πρωτότυπος τρόπος για να μαζέψετε τα περιττώματα του σκύλου σας

Έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα gadgets για την καθαριότητα των σκύλων. Βασικά, το συγκεκριμένο gadget, το οποίο θα το αποκαλέσω “τρελή πατέντα”, αφορά την καθαριότητα του χώρου κι όχι του σκύλου σας. Απλά, αυτός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτό το θέμα. Αφήνει τις ακαθαρσίες του στον χώρο κι εσείς πρέπει να τις μαζέψετε.

Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή. Πηγαίνετε βόλτα με τον σκύλο σας. Κάποια στιγμή, αφού έχει σνιφάρει όλη την περιοχή ψάχνοντας το ιδανικό σποτ, αποφασίζει πως εδώ είναι το ιδανικό σημείο για να …. διακοσμήσει τον χώρο με τα περιττώματά του.

Τι κάνετε εσείς; Παίρνετε μια εφημερίδα ή μια σακουλίτσα ή και τα δύο μαζί, μαζεύετε τις ακαθαρσίες και τα πετάτε στον κάδο. Υπάρχουν όμως στιγμές, που δεν .. μαζεύονται… καταλαβαίνετε τι εννοώ. Θα σας το πω όσο πιο κομψά μπορώ, καθότι είμαι μια σκυλίτσα από τζάκι, όταν έχει διάρροια ένα σκυλάκι είναι κάπως δύσκολο να μαζευτούν. Κακά τα ψέματα. Τι γίνεται τότε;

Ε, τώρα λοιπόν, έρχεται αυτή η σπουδαία “τρελή πατέντα” που θα σας λύσει τα χέρια. Το σπρέι που παγώνει τα περιττώματα! Καλά διαβάσατε. Ψεκάζετε με αυτό το σπρέι πάνω τους, περιμένετε για λίγο και μετά αφού έχουν παγώσει είναι πιο εύκολο να τα μαζέψετε.

Δεν μπορείτε να πείτε! Σας έφτιαξα την μέρα, νομίζω! Αυτό το σπρέι είναι χρήσιμο και για εκείνους που σιχαίνονται όλες τις μορφές των περιττωμάτων. Αν το έχουν μαζί τους συνεχώς, το πρόβλημά τους λύθηκε!

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts