Ένας αστικός μύθος που σκορπά τον τρόμο!

Διανύουμε μια περίοδο καλοκαιρινών διακοπών και όσοι έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε μαζί με τους “ανθρώπους” σας, σε άλλα μέρη, σε ξένα, σε τόπους μακρινούς ή πολύ απλά στο εξωτερικό, τότε σας συμβουλεύω να ρίξετε μια ματιά στα άρθρα του μήνα γιατί δίνουν χρήσιμα στοιχεία για διάφορες χώρες.

Όπως αυτό εδώ.

Αν κάποιοι ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε στην μακρινή Αγγλία, τότε προσέξτε για έναν αστικό μύθο που κυκλοφορεί εκεί! Δεν σκορπάει μόνο τον τρόμο αλλά και τον … θάνατο! Γι’ αυτό…. beware!

Μιλάω για τον αστικό μύθο ” Ο τριχωτός Προάγγελος του θανάτου”!!!

Υπάρχει μια Βρετανική δοξασία για έναν μαύρο σκύλο ο οποίος σκορπά τον τρόμο σε οποιονδήποτε τον βλέπει. Δεν έχει την φήμη του άγριου σκυλιού. Αλλά μπορεί να μαντέψει τον θάνατο. Όταν λοιπόν κάποιος τον δει ξαφνικά μπροστά του, δεν θα τρομάξει με τον σκύλο αλλά για την αιτία της εμφάνισής του μπροστά του. Αν κάποιος περπατάει σε ένα στενό της Βρετανίας κι έχει την ατυχία να εμφανιστεί μπροστά του ο μαύρος σκύλος και τον κοιτάξει, τότε ή θα μάθει για τον θάνατο κάποιου αγαπημένου του προσώπου ή θα πεθάνει ο ίδιος.

Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν πώς θα τον αναγνωρίσουν αυτόν τον σκύλο; Είναι ένας από τους συνηθισμένους μαύρους σκύλους; Όχι. Ο “τριχωτός προάγγελος του θανάτου” είναι ένας πελώριος μαύρος σκύλος με γιγαντιαίες διαστάσεις και λαμπερά σαν πυρακτωμένο σίδερο μάτια….

 

Σου άρεσε το άρθρο; Μοίρασέ το στους φίλους σου
fb-share-icon20
Tweet 20

Related posts